Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GuruZone

őstag

Na én is csatlakoztam a klubhoz, ma kaptam meg. 57000 Ft, gpsstore

1. SZOFTVER
    A Windows korrekt, bár én jobban örülnék, ha a régi interfészt (5.0, 6.0) is elő lehetne csalogatni, (de ha nem, hát nem) marad ez a WM 6.5 design.
    A témák tényleg nem rosszak, de nem jövök rá hol kell beállitani a NATURE témában lévő időjárás-előrejelző városát a saját városomra, vagy BP-re.

2. HARDVER
    vélemény majd később, eddig megnyerő.

3. BLUETOOTH
    Motorola S9-emmel faszán működik, bár másképp tudok zenét csiholni bele mint az eddigi telóimon. 1.lépés: headset bekapcs | 2.lépés: bt bekapcs, ekkor egyből megtalálja már a headsetet | 3. lépés: today-ről media playerre scrollozni és play. Későbbiekben majd telepitek fel normális zenelejátszót, az AVRCP-hez.
    Bluetooth hatótávolság átlagos.

4. KAMERA
    nálam nem szempont, hogy csili-vili képet csináljon a készülék, de ez a vártnál sokkalta sokkal jobb, mind fotó, mind video terén.

5. ANYAGMINŐSÉG
    Szerintem az anyagminőség nagyon rendben van, első ránézésre azt hittem ez az a plüssös érintésű izé, mint az új pna-knál dívik, de nem, viszont a hátlap igy sem kényes.
    A hátlap nekem nagyon bejön, egyszerű és letisztult. Az előlapra kerül majd egy Brando fólia, de alul úgy is össze fogja szedni az ujjlenyomatot a két telefongomb. Már most is olyan.
    A SIM kártyák tartója nagyon korrekt, nem fognak tudni megmozdulni sem.

6. TARTOZÉKOK
    a 3,5mm-es füles valóban nem nagy cucc, pihen a dobozában eladásig :) Stylus fogása nekem nem jön be, a végén lévő szögletes bumszli miatt. microUSB kábel kellő hosszúságú.

7. DUAL SIM - HANGMINŐSÉG
    a kártyák közt különbséget nem tesz, mindegyiken ua. a hangerő, ua. a minőség. bár kicsit tényleg lehetne hangosabb. De ez valóban a készülék globális hangerejével magyarázható, pl hívás kihangosításakor sem valami meggyőző...

Kérdés #1:
    MicroSD kártyát használat közben jól tűri a készülék, ha be/kiveszed?

Kérdés #2:
    szerintetek milyen szivargyújtós megoldást vegyek hozzá? van olyan olcsó kacat, ami egy egyszerű szivargyújtós dugó, a másik vége pedig usb csati. így az adatkábellel (mint hálózati töltéskor) lehetne tölteni kocsiban. Ugyanez a kacat philips néven: [link]

szóval mit szóltok, megvehető? vagy keressek kifejezetten microUSB-s autós töltőt?

Kérdés #3:
    WM 6.5-re létezik honosítás???

köszi a válaszokat előre is

Új hozzászólás Aktív témák