Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donald12
tag
Sziasztok!
Három napja vettem meg, és egyelőre vegyes véleményem alakult ki. Kb. 3 éve egy Eten PDA-n már használtam Windowst, tehát nem teljesen ismeretlen. Most egy Samsung S5230-ról és egy Motorola V550-ről tértem át.
Néhány negatív tapasztalat.
A mai "újjal nyomkodós" trendet próbálta követni a WIN, nem sok sikerrel. Néhol mindenképpen szükség van a stylusra, nekem ez zavaró. Persze később, amikor már nem szöszmötöl az ember a beállításokkal, akkor valszeg kevésbé lesz szükség a stylusra, viszont a telepíthető programok általában igénylik. Szóval szerintem vagy ilyen legyen, vagy olyan, de ez a hibrid megoldás nem szerencsés.
Az előzőekben említett hangerő valóban lehetne több is, de még éppen elég. Beszélgetés közben a hangerő gombokra nagyon lassan reagál a készülék. A készlethez adott füles felejtős.
A multimédia funkciók botrányosak! A rádiónak nincsen hangerő szabályozója, és a készüléken lévőre sem reagál!?!?!? Ráadásul nagyon halk is! A zenelejátszó a media library -val együtt használhatatlan! 15 perces kínlódás után csak az intézőből tudtam egy-egy a kártyán lévő zeneszámot lejátszani! (cáfoljatok meg ha nincsen igazam)
A középső OK gomb funkciója teljesen értelmetlen, különböző szitukban a legváratlanabb dolgokat produkálja, így én inkább nem használom.
Az összeszerelés minősége lehetne jobb is, normál használat közben is gyakran recseg a készülékház.Azért vannak jó dolgok is.
A beépített témák jópofák, 4-ből biztosan mindenki ki tudja választani a neki tetszőt.
Az állapotjelző led nagyon hasznos, minden telefonba kéne (a nem fogadott hívásokat is jelzi).
Külsőre szép, legalábbis nekem tetszik, a kijelzővel sincsen problémám.
A kamerával szemben nem voltak nagy elvárásaim, de meglepően jó képeket csináltam vele.
A WIFI-n keresztüli NET bár kicsit lassú, de jól működik, nekem az Explorer is tetszik, de tényleg lassú kicsit. Célnak megfelel.
DUAL SIM.Összességében és ÁR/ÉRTÉK arányban mégiscsak jó vétel. A negatív észrevételeimmel majd próbálok megküzdeni, talán segítséget is kapok tőletek.
Ha valaki most gondolkozik a megvételén, kérdezzen nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3855
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest