mennyit kapott tőlünk, istenem
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
mennyit kapott tőlünk, istenem
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Miert lett kitiltva?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
A PH-ra kizárólag földi halandók regisztrálhatnak, egyéb humanoid életformák nem. .
[ Szerkesztve ]
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
Ó Huma, szerintem is köztünk jár még mindig, csak visszafogja magát.
Live-Die-Respawn
(#5) AllTheBest
Sajnos 2 éve még nem voltam logout függő, de azért most sem lehet panaszkodni, hisz ugye nemrég lett kitiltva egy személy akinek már (szerencsére) nem jut eszembe a neve, ő is sokkal fejlettebb gondolkodásmóddal rendelkezett nálunk.
Meg hát pár napja jelent meg a Jövőlátó is, aki szintén ide posztolt pár igen ,,érdekes,, témájú személyes bejegyzést, de szerencsére már törölve lettek.
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
Azért Huma más volt.
Troll volt, de a maga módján szórakoztató is Amelyik topikba betette a lábát ott elég hamar elkezdtek pörögni a kommentek.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Én nagyon jókat szórakoztam rajta, sose lehetett tudni, hogy mennyire komoly épp az adott kör.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Nekem nem volt vele gondom, sot. Legtobbszor joerzessel olvastam az iromanyait. Amugy biztosan koztunk van most is. Nala tizszer sotetebb emberek forumoznak itt a mai napig.
[ Szerkesztve ]
(#9) Hieronymus
Transzendencia. Eggyé vált az internettel.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
YM
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Ő lenne az?
A legjobb az volt amikor egy rt25(? nem emlékszem pontosan, és sajnos a Miért moderáltunk topik sem él már ahol ezt meg tudnám nézni) felhasználóval mindig egymásra találtak különböző topikokban.
Mondanom sem kell pár órán belül mindkettőjüket elküldték egy kicsit pihenni
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
VladimirR
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Kedvenc renitensem volt.
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
bejegyzés Emlékezzünk!