Sajnos nem tudom megnezni a videot. Hibat ir.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Elemzés Űrhajózás 2022 - Összefoglaló
- Retro Logitech G15 billentyűzet
- Bemutató VMware vSphere tesztkörnyezet kialakítása egyszerűen
- Bemutató Cica, téged választalak!
- Vélemény Szemben a divattal: hangrendszer építése
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [parandroid:] Forza Motorsport 7 - The Underdog Hunters
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tizenegy, nem babra megy - VV11 - Való Világ 11
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [koxx:] Bloons TD5 - Tower Defense játék
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Amiga A500 - A régi barátnő
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Meghalt a VGA-d? Süsd meg!
- [Re:] [joghurt:] A Windows Update szétbarmol
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
gergejly
aktív tag
nekem sem megy. beleteszem a linket addig

sztanozs
veterán
Jó a videó (nem értem a dislike-ot rajta (komment nélkül főleg) - viszont az utolsó mondat szvsz tök felesleges. Akinek nem tetszik, úgyis meg fogja mondani. BTW mennyi volt a drón?
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...

gergejly
aktív tag
135 + adó+ vám+ néhány kiegészítő, propellervédő, ami nem esztétikus viszont hasznos, meg egy kameravédő műanyag, amit nem használok, mert nagyon nehéz levenni róla, izomból lehet, és a gimbal érzékeny jószág. ez volt még cirka 5 ezer. Jobban jártam volna, ha a memória kártyát is innen rendelem meg, az artisjus miatt is.

Pete55555
addikt
Ez rohadt jó, tetszik
...Szeretem leracsniztatni...

sztanozs
veterán
Köszi! Nem is tűnik annyira drágának. Kinti Mi áruházban vetted meg, vagy valamelyik általános online piactéren?
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
bejegyzés Mi Drone szilveszterkor