Hirdetés

2019. szeptember 23., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) lmno


lmno
(senior tag)

Pont amilyenre számítottam, mobiljáték színvonal :)

Revolut meghívó kérhető privátban +3000 Ft jár hozzá

(#2) Mizol29 válasza lmno (#1) üzenetére


Mizol29
(junior tag)

Fejtsd már ki bővebben, hogy miért is mobiljáték ez számodra.

(#3) Enton


Enton
(addikt)

Nekem még mindig tetszik. Várjuk mit tud adni mejelenéskor. ;]
U2 és prostreet feeling tetszetős.

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#4) Maxxy10 válasza Enton (#3) üzenetére


Maxxy10
(senior tag)

+1
Nekem is tetszik.
Oriic mondta, hogy lesz 10 órás trial, mindenképpen rá nézek majd.

(#5) yagami01


yagami01
(tag)

Nekem is tetszik. Viszont jobban is meglehetett volna szerkeszteni a videót... egyenként a jelenetek megállják a helyüket, de egybe lehetett volna jobb is. Ami tetszett/semleges volt a videóban és eddig nem tudtam róla:
- Verseny előtti visszaszámlálás.
- Végre újra füst a verseny indultakor. ( Én ilyeneknek is tudok örülni. :) )
- Nitrózás kivitelezése.
- Alul olvashatod, mennyi rendőr van rád tapadva.
- Talán több alkatrész lesz a legtöbb esetben.
- Több nitrópalack.
- A térképen sokszor rengeteg lehetőséget látni. Ez jó. Jó lenne ha tartalmas lenne és mellett a tartalmak jók is lennének.

Ami kevésbé tetszik:
- A garázs túl színes.
- Sose szerettem a csapatos cuccokat.
- Kevesebb remény van légbeömlőre. ( Nem értem miért nem lehet megcsinálni... nem egy nagy feladat lemodellezni őket. ) De persze még lehet.
- Az a 3 motorháztető nagyon kevés.

Amit még hozzátennék, hogy számolásaim szerint 127 autó lesz a játékban ( + kocsi DLC ). Autólista:
[link]

És még egy ilyet bemásolok az oldalról, hátha valakit érdekel:

And, for the first time in a Need for Speed game, you can swap engines to boost nearly every car in the game to the highest rating. By swapping engines, you can transform your battered, beloved, low-rated ride into a high-powered, road-owning filthy beast of a machine.

In Need for Speed Heat, the sound of your car’s exhaust changes based on your engine and exhaust system. And, for the first time in a Need for Speed game, you can customize your exhaust system to create a truly unique and memorable sound.

Többen megjegyezték valamint, hogy az irányítás nem igen változott (nem feltétlen itt, de...). Nekik talán hasznos az alábbi:

Illetve... lőttem egy képet a trailerből, szerintem nem néz ki rosszul. :)

Remélhetőleg holnap okosabbak leszünk, amikor is kipróbálhatják mások és több képet kapunk a tuningről és gameplay-ről.

(#6) LeventeV válasza yagami01 (#5) üzenetére


LeventeV
(senior tag)

A video alapjan nekem is bejon a jatek. Remeljuk jo lesz.

(#7) yagami01 válasza LeventeV (#6) üzenetére


yagami01
(tag)

Reméljük!

(#8) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Külön kérésre nyitom a topikot, így akiket érint:

Need for Speed Heat topik

Live-Die-Respawn

(#9) Mizol29


Mizol29
(junior tag)

Nekem is tetszik a játék. Sokan világ megváltást akarnak az nfs sorozattól. Ez mindig is egy arcade kis autós játék lesz és kész. Nekem eddig sem volt semmi bajom az irányítással. Ha szimulátort akarok akkor megyek egy olyan kaliberű játékkal játszani. Azt se értem, hogy sokan felhozzák az UG 1-2-őt, hogy az mennyire király is volt. Nem tagadom tényleg jó volt én is rengetegszer kivittem és imádtam, de eltelt pár év és lehet csak a nosztalgia él bennünk és azért tűnik jónak. Lehet valaki elővenné most és már annyira nem kötné le. Az mivel volt jobb game? Kérdem én. Sokan meg se tudják válaszolni, hogy az mivel volt jobb mint a mostani részek csak, hogy az jobb volt és kész. Tényleg voltak elég gyengére sikeredett részek, de na, nem lehet ennyi részt úgy megcsinálni, hogy azok mindenkinek tetszenek. Sokan csak annyit szeretnének ha UG 1-2 őt megcsinálnák mai grafikai köntösben öltöztetve oszt jó napot. Sajnálom azokat is akik ennyire negatívak és nem tudnak vagy akarnak pozitívak lenni. Lehet csak én nem várok el sok mindent a játéktól és nincsenek nagy igényeim meg elfogult is vagyok. Lehet, lényeg a lényeg én várom és kíváncsi vagyok rá és nem síránkozok, hogy ez megint egy szar rész lesz.

(#10) Mizol29 válasza oriic (#8) üzenetére


Mizol29
(junior tag)

Már kerestem korábban hátha van már egy topik, de nem találtam szóval köszönjük! :R

(#11) yagami01 válasza Mizol29 (#9) üzenetére


yagami01
(tag)

Én nem is olyan rég vittem végig a Carbon-t. Régen kimaradt, illetve máshol láttam csak. És ugyan úgy tetszett és elmondhatom, hogy bár nem volt hosszú, de a jobb részekhez tartozik (nyilván ebben sokan egyetértenek). Az UG2-vel sem játszottam olyan régen és több ismerősöm is van, akik évről évre előveszik. Ezek a játékok most is jó játékok. Szerintem is az UG - Carbon (Undercover) éra volt a csúcs és a legjobb időszak. Ahogyan az irányítás is jobb volt akkor véleményem szerint, ami hát ugye szintén nem volt szimulátor. :) De nekem jobban bejön/tt. És, hogy erre is válaszoljak...
" Sokan meg se tudják válaszolni, hogy az mivel volt jobb mint a mostani részek csak, hogy az jobb volt és kész. "
Igen, többeknek tán nehéz lehet megfogalmazni. De a kulcs az atmoszféra, a lélek. Amikor játszol egy UG-vel vagy Most Wanteddel vagy Carbonnal... érzel valamit, ami átjárja a játékot. A hangulatuk, a légkörük egy kottára játszik. És az az atmoszféra a(z egyik) kulcs ahhoz, hogy olyan játékot kapjunk, amire azt mondják ezen éra rajongói, hogy na ez végre tetszik.

A 2015-ös rész nyomokban itt-ott tartalmazta ezt és a Heat-nél is itt-ott felfedezhető (de nem tudom a Frostbite mennyire képes ezt átadni). Az irány tehát jó és megint csak megvan az esély, hogy jó játékot kapunk. Talán jobban, mint valaha az elmúlt években. Rengeteg olyan elem van ebben a játékban, ami egyes jeleneteknél ugródeszkaként viselkedhet a régi atmoszféra előidézéséhez ( rhino rendőrök, neon, Carbon-ra hajazó város ( Palmont City, Palm City és a fények ), ProStreet-szerű versenyek, ProStreet korona az úton, esetleges zeneszámok stb. stb. ), hiszen valóban egy összegyúrt játékról beszélhetünk, új elemekkel fűszerezve.
Reméljük a legjobbakat.

[ Szerkesztve ]

(#12) Mizol29 válasza yagami01 (#11) üzenetére


Mizol29
(junior tag)

Vagy az is benne van, hogy az évek alatt az elvárások is magasabbak lettek egy játékkal szemben. Sokan a hasonlóságot keresik egyes játékok között, hogy ez most olyan mint az, ez másolja azt meg stb. De most őszintén egy autós játéknál miféle olyan újításokat lehet eszközölni amire már azt mondjuk, hogy na ez már valami. UG-ban is mi volt? Tuningolsz mész versenyzel jó zenékre és kész. Ok értem atmoszféra. És ez alatt mit is értünk pontosan? Nem tudjuk megmondani csak érzünk valami olyasmit amit a mostani részeknél nem. Mindegy mindenesetre érdekes dolog ez.

(#13) yagami01 válasza Mizol29 (#12) üzenetére


yagami01
(tag)

Így van. Csak érezzük, a mostani részeknél pedig nem. De ha lenne ilyen megint, az újból megéreznénk. Tehát nem a nosztalgiáról és szép emlékekről van szó ebben az esetben. Nem tudom megfogalmazni. Hangulatról.
Talán egy zenei hasonlattal lehetne ezt érzékeltetni. Szeretsz egy zenekart, ami adott műfajban tevékenykedik. Megvan a stílusuk, az atmoszférájuk, az egyéniségük. Felismerhető a zenéjük. Albumról albumra más, de mégis érezni, hogy ők azok. Mert a sajátosságuk annak ellenére ott van mindben. ( Ez volt az UG album, MW album, Carbon album pl. ) Aztán hirtelen a következő album tökre más, már kevésbé tetszik, nem hasonlítanak volt önmagukra ( ami a zenét illeti ), teljesen más vizekre eveznek. ( pl. In Flames vagy tudom is én ) Na ilyen volt pl. a The Run album, az MW 2012 album és úgy általában azok, amit "mostani részek" alatt értünk. Talán így átjön mit szerettem volna mondani. :)

Az előző két résszel sajnos nem az volt a probléma, hogy nem pont olyan volt mint mondjuk az UG. Rengeteg játékbeli hibája volt. Meg hát részemről ez az akciós, kamion vezetős, QTE-s, Run-os téma annyira nem nyerő. Nekem a ProStreet-el és Shift-el sem volt bajom ( utóbbit kifejezetten szerettem ) attól mert más, tehát nem is feltétlen ez a gond a mostani részekkel. Egyszerűen nem voltak jó játékok emez vagy amaz miatt ( hozzá teszem szerintem és van akinek tetszik, plusz az is igaz, hogy a 2015 ha minden igaz később sokat javult ).
Én utoljára tán a Shift-et élveztem igazán. Eddig úgy fest ez talán megváltozik. Remélem is. :)

(#14) Zanik válasza Mizol29 (#9) üzenetére


Zanik
(addikt)

Az a gond, hogy az emberek imádják a nosztalgiát, és a régi játékok emléke nemcsak magát a játékot idézik meg, hanem a kort, amikor azzal játszottak.
A másik probléma, hogy iszonyat elvárásokat támasztanak már előre a játékoknak, és ha csak egy kis részben nem felel meg a játék annak, akkor csalódásként élik meg.
Ugyanígy gond, hogy egy még meg sem jelent játékot előre "fikázni" kezdenek, anélkül, hogy akár a percet játszottak volna vele. Ez nem más mint előítélet.
Hogy jó lesz-e az NFS Heat? Ki tudja? Nehéz megmondani. Vannak igéretes dolgok az előzetesekben, de nem garantált semmi.
Én mindig azt mondom, várjuk ki a megjelenést, próbáljuk ki, és azután mondjunk ítéletet.
Amúgy még a Porsche Unleashed és a 2010-es Hot Pursuit is jó kis NFS játékok voltak.

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#15) GodGamer5


GodGamer5
(őstag)

Gondolom Frostbite engines lesz, ahhoz képest viszont több ponton a ronda jelző illene rá a látványra, főleg egy mai pc erejéhez mérten... :W

[ Szerkesztve ]

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

(#16) woros


woros
(őstag)

Valószínű elfogult vagyok, de nekem a pro street meg a shift szérián kívül talán csak a 2015-ös Need for Speed tetszett a legkevésbé. Ezeken kívül mindegyikkel nagyon jól elvoltam a végigjátszás vagy az azutáni maxolás szintjéig. Várom a heat részt is. :)

(#17) Tikakukac


Tikakukac
(félisten)

A grafika akkor nem csak nekem ütött szemet. Tényleg majdnem elsütöttem az ocsmány jelzőt rá instant.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.