Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak röviden és utoljára, már rég túlléptük a kereteket.
Mindenki magából indul ki. Stílusodból következtethető, hogy leugatni te szoktál másokat, mint itt is. SirRasor jelezte, hogy nem ért teljesen a dologhoz, de beszúrt grafikonokat, forrásokat, a tapasztalatát, ami volt, megosztotta.
Nem folytatom. Önismeret hiánya, magasló, arrogancia, mások lenézése. És most vissza az órához.Továbbra is az elvárásaiddal van gond. Ez egy olcsó sportóra. Irreális elvárás, hogy orvosi pontosságú adatokat hozzon.
Az eddigiekből is kitűnik, és magad is elismered, hogy a két világ határán áll, aminél nagyobb dicséret nem kell szerintem egy ilyen eszköznek, lévén ez csak egy gyártó egyik legolcsóbb terméke.
Ahogy a tesztben is írták, nem profiknak van. És a hobbistáknak pont tökéletes.Ha pontos adatokra van szükséged, és a legolcsóbb megoldásokat nézed, akkor fordítva ülsz a lovon.
Gabis ugyanezt írta le, csak sokkal jobb megfogalmazásban. Azt hiszem elég érthetően sikerült leírni, hogy mire jó ez az óra, és kinek ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát, ha valaki telerírja a hozzászólását idegen kifejezésekkel, attól nem lesz okos. Esetleg az emberek pár százalékánál eléri, hogy okosnak higgyék.
SirRasor viszont leírta, amit tud, és jelezte, hogy nem tud mindent. Ez a valós intelligencia jele.
Szóval szerintem SirRasor hozzászólása még mindig több hozzáadott értéket képvisel, mert érthető széles rétegek számára is, még ha nem is tartalmaz annyi (kevésbé gyakorlati jelentőségű) háttérinformációt, mint a tied.
Szerintem senki nem mondja, hogy ezek az eszközök orvosi pontosságú eszközök.
-
SirRasor
addikt
Nem szeretném hagyni, mert kíváncsivá tettél na
Esetleg össze tudnád vetni valamilyen HIIT-tel, amit utána könnyű vizualizálni, mint pölö a fenti diagram? Nyilván ha két külön program tudja rögzíteni, az picit macerás; mondhatni Photoshop-igényes, de beszállok szívesen ötletelni.
Amit én próbáltam (Zepp, Garmin és Mi Fit), ott semmilyen közös pont nem volt, úgyhogy maradt a Photoshop és a kb. méretezés. Mondjuk a hatalmas különbségek mutatására az is pont elég volt.
EDIT: egy másik emberke is megcsinálta az összehasonlítást. Nem tudom milyen a videó, de le fog járni a szerkesztési idő, mire végignézem.
Nyilván az volna a legjobb, ha ÉN tudnék szerezni egy H10-et, és akkor magam is össze tudnám vetni egy halom edzéstípus alatt. Mondjuk nem tudom egész nap rajtam lehet-e a H10, mert mintha nem rögzítene, ha nincs benedvesítve és edzésen kívül azért nem izzadokblueMerle Amikor körbenéztem, hogy mi legyen Amazfit után, akkor szűkítettem le pár nap alatt Garmin vs FitBit-re és elolvastam egy zsák tesztet mindkettő akkori ÖSSZES karkötőjéről/órájáról (kezdésnek nem is akartam órát, mert általában túl nagy). Szinte az összes FitBit tesztben ott volt, hogy ha nincs prémium csomag, akkor egy csomó fontos adat hiányzik. Tavasz óta már nem emlékszem pontosan miket soroltak fel, de kapásból ott volt a Garmin, amiben minden ingyenes, így nem is agyaltam rajta túl sokáig, ment a kukába a FitBit.
Ja rövidebben is leírhattam volna: Nem tudom, nem volt még ilyen órám, internetes tesztek alapján tájékozódtam
Pedig milyen jó volna végtelen pénzzel végigpróbálgatni mindent...[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szűk tudással, de pontos aktivitáskövetéssel frissült a Garmin futószériája.
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Smart Keyboard A1829 magyar billentyűzetes tok
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest