Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk a naplózás ilyen módú kikapcsolásához nem kell feltétlen leválasztva lennie a fájlrendszernek (csak root jogosultság kell). Ha ki nem is szoktam én teljesen kapcsolni, de egy writebacket beszoktam állítani, ahhoz még sosem kellett leválasztani. Illetve mondjuk az fstab szerkesztéséhez sem kell leválasztani, maximum írhatóra újracsatolni a kérdéses partíciót (nekem Defyn legalábbis az az fstab amit használ, az csak olvashatónak van felcsatolva alapból).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Formula-1
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi