Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
biroatis
tag
válasz
üzenetére
Köszi Srácok a biztatást csak nem merek belefogni....!!! sajnos oan tipus vagyok akinek először látni kell mit csinálni utánna vagyok bevállalós....
Vannak oan gondjaim h Ace-mat particionálni kéne vagy vmi....mert kevés a gyári hely meg,de nem merek belefogni, mert nem látom át a leirásokat és nem értem miről van szó!! ezért kell látnom!!!!

Ha vki nógrád m-i akk szivesen összeülnék ien féle "oktatásra"
-
Cifu
félisten
válasz
üzenetére
Ezek szerint a cinikus kiszólás nem (vagy nem eléggé ) jött át a kommentemből.

Pont azon mosolygok, hogy nyafognak azon, hogy "jajj, samu, ezt most miért?", miközben a felhasználók döntő többségének teljesen felesleges a csúcs iPhone, Galaxy, Lumia, ez is tökéletesen megfelelne - tippre azoknak is, akik annyira nyafognak...

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi