- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
A Galaxy Fit 2 idétlen és kényelmetlen csatja nekem csinált olyat, hogy úgy szóltak utánam egy pénztárnál, hogy elhagytam valamit. Meg sem éreztem, hogy 24 grammal könnyebb lett a csuklóm.
Be volt pattintva (rajtam volt már fél napja), talán a zsebembe nyúlástól nyílhatott ki. -
Annyira nem egy kategória, hogy csak a töltő és az óraszíj többe kerül hozzá.
Epix: 550 dollár
910XT, 920XT: már nem gyártják, 450 dollár volt
935: 500 dollárMondhatnám, hogy egy nullával hosszabb árcímkéért akár már jobb is lehetne, mint ezek a karkötők. De a többi életstílus-termékbemutató videót elfelejtve a 745-ös értékelésében látható-hallható (8:13), hogy a pulzusmérés "nem az igazi" (bár bennem az is felvet kérdéseket, hogy a mellkaspánt miért mért 100-at már a medencébe ugrás előtt). Így a pulzusból (is) számolt adatok is kukázhatóak.
Haverok tapasztalata szerint úszásstílus-felismerésben és a hosszok számában legalább annyit bicsaklik a 735XT/935, mint a Galaxy Fit 2. Az pozitív, hogy tud futni stopper is a kijelzőn, vagy beállítható pihenőidő-mérő. Mondjuk van is annyival nagyobb a kijelzője. Okos dolog, hogy lehet "gyakorlást" (lábtempó, stílusozás) rögzíteni, akkor legalább a hosszok száma stimmelni fog. Persze könnyű, ha nem csak egy érintőképernyő van, hanem gombok is...
A beépített GNSS vevőnek számomra nincs értéke (pláne ha bizonyos funkciókhoz úgyis kell neki a telefon mobilnetje).
Szóval úgy összességében legfeljebb dupla árat adnék érte a jobb kivitele miatt. A többi - számomra - puszta hype.Nem vagyok élsportoló, hogy lenne értelme ekkora beruházásnak. Valószínűleg személyi úszóedzőre elköltött ugyanekkora összeggel nagyobb fejlődést érnék el.
-
Szerintem vevőként-felhasználóként eléggé egyszerű a helyzet: Alkalmas arra, amire árulják? Ha igen, akkor öröm van. Ha nem, akkor meg ne kérjenek érte egy fillért se, mert különben átverik a vevőt.
Ezen szűrő alapján a Mi Band 5 egyértelműen az utóbbi kategória. A Galaxy Fit 2 ha döcögve is, de belefér az "ezért az árért ennyit tud" szintbe. Itt már csak egész kicsit kellene reszelni a szoftveren, hogy elégedett vásárlókat kapjanak. De tudom, a Samsung fő bevétele nem ezekből a játékszerekből van.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Még mindig keresem a Szent Grált, azaz egy úszásra is használható kütyüt. Most a Samsung Galaxy Fit 2 került a kezembe.
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- SSD kibeszélő
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest