GTA 4-hez pont elég ez a ram mennyiség.
Időnként feltünök!
Tévedés, még ennyi video RAM-al se lehet max-ra tenni (GTX480-al próbáltam anno)
És gondolom méreg drágán osztották azok a HP gépeket amibe ezt az izét rakták bele.
May the Force be with you!
Megatron
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
A PCI-e 1.0-val valóban nem kompatibilis, erre 1 ismerősöm szó szerint "ráfizetett".
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
1536... az igen.. kit akartak azzal megvesztegetni?
üdv: Zsolt https://www.youtube.com/watch?v=4eXqxsV_83M
Egyébként ilyen gyenge kártyánál ilyen sok memóriát létezik bármilyen alkalmazás/program a világon amire lehet ezt legalább egy kicsit is értelmesen használni? De most komolyan.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Ezt a videokártyát én a 9400 utódjaként említeném. Hiába a HP nem árul "GAMER" konfigokat.
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
Akitől vettem, az is amiatt adta el mert nem ment az alaplapjában
a 9400-nál azért jóval erősebb, inkább a 8800GS/9600GSO-hoz van közel a specifikációk alapján (csak a RAM órajel miatt gyengébb kicsit), már ha egyáltalán van értelme azt keresni, hogy melyik kártya utóda lehet, hiszen csak OEM piacra készült
Nos, ahogy utánanéztem ugyanarról a személyről beszélünk.
Az megeshet, mert ilyen kártyából nem lehet sok
Nekem ennek egy 756megás 48 stream procis változata volt meg, de tök így nézett ki. Amúgy az is 192 bit volt, viszont a memókat 25 %-al simán lehetett húzni és még a gpu is tudott ennyit (mind a shader mind a gpu többi része), de a szar hűtő és a tápcsati hiánya miatt inkább nem pedzegettem nagyon hosszan. Az volt a legnagyobb baja (a melegedés és a zaj mellett, hogy nem voltak energiatakarékos profilok beállítva, mindig a maxon ment. Persze külső progikkal lehetett ezt gyógyítani.
van egyáltalán olyan VGA, amivel maxra lehet tenni?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B X | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Egy ilyen nálam is járt. Meghalt a hűtője, tettem rá egy halk kínai csodát:
#tarcsad
nem beszólás, de ez enyhén zalman kopi
"Szólítson csak Cirminek." | B&B X | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Inkább ennek a NorthQ réz hűtőnek az alu koppintása:
#tarcsad
Ami meg a Zalman VF700-Cu gátlástalan koppintása
Mondjuk, de a borda szélesebb részének jelentősen más a kiképzése, mint a Zalmannál. Nekem ez jobban tetszik. Egy 9500 Pro kártyára is ilyet szereltem, nagyon jól néz ki rajta.
Kéne egy Radeon 9700, arra is jó lenne, mert a ramokra alu borda, és kész a csoda!
Ja és asszem az én kártyám, amit linkeltem, GT 130 néven futott.
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
azigen, mennyi RAM, nekem a rendszermemóriám nem ennyi
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
bejegyzés Ritka OEM kártya pazarlóan sok RAM-al