Éljenek a szent őrültek!
Not trying, is lost by default.
Éljenek a szent őrültek!
Not trying, is lost by default.
Jaja, régi indián szokás!
Amúgy szép munka!
Nem semmi meló lehetett összehozni!
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
Túlzás lenne azt állítani, hogy fél éve ezzel kelek és fekszek, de azért rengeteg időt elvitt, igen. Főleg a rengeteg játék telepítgetése és próbálgatása, a grafikonok megszerkesztése, és mindegyik alá legalább 1-2 sor szöveg megszülése
Saját írásaimmal kapcsolatos tapasztalataim szerint a szörnyed kb. 6-8 hónap múlva fog megjelenni.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
Akkor romlott a helyzet tavaly óta, akkor emlékeim szerint kb 2 vagy 3 hónap kellett. Azért remélem még idén megjelenik
Nem értem egyébként, hogy miért ilyen ritkán raknak ki új cikket, most is 4 hetes a legfrissebb. Pedig bőven lenne sorban álló. Ezzel a hosszú várakoztatással eléggé elveszik a cikkírók kedvét a munkától...
[ Szerkesztve ]
Mindenki máshogy vakációzik...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Egyszerű a megoldás, tedd elérhetővé itt is. Nincs semmi jelentősége, hogy címlapos írás vagy sem.
Ahogy nézem a kis privát bejegyzésekbe nem lehet oldaltörést tenni. Egy 117 oldalas cikk egybe ömlesztve nem lenne túl átlátható Nameg legyen már kinn normálisan, ahogy az eddigiek. Majd kikerül amikor kikerül, nekem nem sürgős
Az igen, megint odatetted magad! Várom a cikket!
#tarcsad
Hogy MENNYI
Mutogatni való hater díszpinty
Alig várom. Nagy meló volt.
Amit láttam belőle az több mint szép munka. Remélem hamar kikerül.
Live-Die-Respawn
Megint át kellet írni miattad a riost?
Azért most a korrektorok arcát is megnézném fullhd-ban
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Nem kell, bírja simán Arra mondjuk kíváncsi voltam, hogy mi történik, ha a page selector hosszabb, mint maga az oldal, de ez sem okoz problémát
Ez a szint már nem is diplomamunka, hanem doktori disszertáció
A 3 test probléma nem megoldható.
Flottul ment minden a régi vga-kkal?
Ha egy sem halálozott el a teszteken akkor az kész csoda.
Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
És itt örömmel jelentem be, hogy reményeink szerint a héten kimegy az új LOGOUT.
Nem történt elhalálozás szerencsére
Huh ez jó hír Mondjuk ezt a cikket még a régihez "kalibráltam" (kép méretek, linkek stb), szóval majd kíváncsi leszek hogy néz ki az újjal
Jónak kell lennie az újhoz is, maximum annyi, hogy több részletben hozzuk majd le Mert hát 117 oldal
Hát ez eléggé egybe tartozik, szóval jobban örülnék, ha egyben menne ki... az oldalak nagy része csak grafikonokat tartalmaz, szóval önmagukban állva nem "izgalmasak"
úgyis nagyon ráérnek...
Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!
Ha egyben szeretnéd, úgy megy ki.
Köszi, inkább egyben lenne jó akkor
>>> Azért most a korrektorok arcát is megnézném fullhd-ban
Az ilyen típusú cikkek tartalma általában 90% kép (diagram, grafikon, fotó, macskás mém), ezért nem hiszem, hogy különlegesen nagy meló lesz
kíváncsian várom
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Zseniális, alig várom, hogy olvashassam.
Emlékszem anno a 8 - 10 oldalas 2 - 3 videókártyás tesztekben is mennyi munkaórám volt, mostani énemnek már elképzelhetetlen ez az egész.
Na de ez...
A cikket várom nagy - nagy szeretettel és köszönjük a munkád !
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
Te egy állat vagy!
A szó jó értelmében.
Jézus bánata! Ezt inkább docban vagy pdf-ben tedd fel valahova szerintem.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
bejegyzés 117 oldal lett, maradhat? :)