Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrgia
őstag
Tyű, szeretem ezeket a drága költségvetésű computer adaptációkat!

-
ladlac
tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Köszi, de engem kifejezetten az a verzió érdekel, ami az MTV-n ment a '90-es évek közepén, ha jól emlékszem a Mézga család után.
-
ladlac
tag
Ha már ennyi G.I. Joe rajongó van itt...
Nem emlékszik valamelyikőtök, hogy itthon régen melyik verzió ment? A régebbi Real American Hero ('85), vagy az újabb DiC ('90) verzió? YouTube-on keresgettem, és nekem pont olyan akciófiguráim voltak (vannak valahol) amilyenek a DiC verzióban voltak.Ha ez valakinek esetleg segít: A Real American Hero intro és a DiC intró. Szóval én erősen hajlok a DiC verzió felé, de nem vagyok benne biztos.
Remélem emlékszik valaki. -
littlelion21
addikt
Oh...azok a régi szép idők...még megvan az a videokazi, amit az első video-hoz vettem anno...G.I.Joe Kommandó volt a címe. Asszem előkeresem és megnézem.

-
For357y
aktív tag
Csak nekem ugrott be a Crysis a jelenetek alatt?
A rucik miatt. -
vallas
őstag
Mikor lesz már .....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gyerekkorom kedvenc rajzfilmje...
-
tome.jr
addikt
Na ezt én is várom, bár Denis Quaid már kicsit elfáradt akcióhősnek, a 8 tanúban is inkább az elnök szerepét kellett volna ráosztani.
-
LÁZ
addikt
De nagyon várom már, ezért keltem keltem fel mindig szombat reggelente anno

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem emlékszik valamelyikőtök, hogy itthon régen melyik verzió ment? A régebbi Real American Hero ('85), vagy az újabb DiC ('90) verzió? YouTube-on keresgettem, és nekem pont olyan akciófiguráim voltak (vannak valahol) amilyenek a DiC verzióban voltak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)