Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha triatlonozó keménylegény vagy, hogyhogy nem érdekel az úszás? Futás vagy tekerés közben még csak-csak nézelődsz, de épp a víz a legmonotonabb része az egésznek.
A tej élet, erő, egészség.
-
Ezt már kérdeztek mások is. 😁
Egy darabig használtam Naenkát medencében és tóban, új élménynek nagyon pozitív volt, de én imádom a víz hangját úszás közben. Vízben amúgy nagyon jól szól füldugóval. Ráadásul tóban majdnem lerúgták rólam, a csoportos edzések elég nagy darálók tudnak lenni.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
A csontvezetős fülhallgatók minősége számomra nagyon tré: legfeljebb az ütemet adni jó. A fülem körüli nagyobb bigyókat sem szeretem (ld. régi Finis SwiMP3).
OK, egy triatlonos úszótáv (olimpiai vagy fél Ironman) még belefér. Nálam fél óra után jön el az unalom.
A küzdősportokat nem bírom, így a triatlon is kiesik.A tej élet, erő, egészség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- LG LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Thrustmaster ts-xw bázis
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen