Hirdetés

2022. augusztus 15., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Nekem úgy rémlik, hogy november 1-től lehet majd váltani... :F

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#2) pro70 válasza TazLeacher (#1) üzenetére


pro70
tag

Nekem is! Amúgy pont wabard volt tavalyelőtt novemberbe aki felhívott hogy nagyon sajnálják és megértik ha váltok, de jövőre 3X annyi lenne a biztosítás..rendesek voltak..anyám apám nővérem uniquás, allianzosok...jól meg is szívták..résen kell lenni..válts de ne astrára...Apró koccanásom volt (festéklepergés) ..elintéztük helyszínen (persze nem ismertem el ;]) ..lényeg, úgy kétségbeestek mintha úthengerrel mente volna át azon a foson :DDD ..hab a tortán hogy több mint egy hónapja volt de még mindig nem történt kifizetés!

(#3) dabadab válasza TazLeacher (#1) üzenetére


dabadab
titán

Nem, sajnos megvarialtak az egesz rendszert, amitol meg rosszabb lett, mint volt (pedig a KGFB amugy is tele van logikatlansaggal meg onellentmondassal).

DRM is theft

(#4) stangli


stangli
senior tag

A KGFB-nél, az autók többségénél jan.1 a forduló... ha nem tévedek, aki 2010 jan 1 után vette az autót, annak akkor van a fordulója, amikor megkötötte a biztosítást.

Tévedés ne essen, egy biztosító sem fog felhívni, hogy csökkentett díjat adjon neked, csakis a Te dolgod, hogy körülnézz a forduló előtt max 60 min 30ik napig, hogy felmondod-e vagy sem. AZ egész 5perc az életedből, tudatlanul hőbörögni bele a nagyvilágba az meg amúgy trendi mostanság...
Jah bocs, nekem az Aegon 2e-el kevesebb díjat számított a köv. évre, khm mégis van biztosító aki csökkent, szóval nem mindig az olcsó a jobb választás...

(#5) FF23 válasza stangli (#4) üzenetére


FF23
senior tag

egy biztosító sem fog felhívni, hogy csökkentett díjat adjon

Hacsak nem változott ez is, a biztosítónak időben (60 nap?) értesítenie kell a következő évi díjszabásról, B/M besorolásról.
Mivel a díjak változnak és változtathatóak, szerződés...meg minden, nem egészen úgy van ez, hogy így jártál és kész.

(#6) stangli válasza FF23 (#5) üzenetére


stangli
senior tag

Gondolom a fórumtárs kapott értesítőt, hogy mennyire változik a díja, ahogy írtad a 60ik napig postára kell adnia a biztosítónak, hogy a köv évi biztosítása, hogy változik. Ettől eltekintve, minden biztosító emel a biztosítási díjon, mivel indexálásra került az előző évi díj.
De sajnos a szájtépésen kívül nem olvastunk egyebet, hogy 7200ről emelkedett 9900 ra... így láthatatlanba azt is megkockáztatom, hogy volt egy baleset, és ezért emelkedett ennyire drasztikusan a felhasználó társ díja. Mert ugyebár ebben az esetben kettő fokozatot visszaesik... Továbbá nem azt mondtam, hogy így jártál és kész, hanem azt hogy magára vessen, mert nem nézett körül a piacon...

(#7) FF23 válasza stangli (#6) üzenetére


FF23
senior tag

Írta, hogy nem okozott balasetet!

Nekem tavaly évfordulóra kedveskedett a biztosítóm. Plusz egy bónusszal 8800Ft-ról idén már csak 13.500-at kell(ene) fizetnem /negyedév.
Kötöttem egyet máshol 4300Ft/n.évre.

(#8) Samus


Samus
addikt
LOGOUT blog

Akkor én még jól is jártam. A tavalyi 47000/év díj csökkent 35000/év összegre. Mondták is a biztosítónál, mikor kötöttem, hogy jövő évben olcsóbb lesz, de akkor olyan 5000 forintról beszéltek. Bár még így is sok, de hát mit lehet tenni, fiatal vagyok, a jogsim sem öreg.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#9) pro70 válasza FF23 (#7) üzenetére


pro70
tag

Kötöttem egyet máshol 4300Ft/n.évre

:Y

..Hány köbcentis a kocsi 600?! ;] :R

(#10) FF23 válasza pro70 (#9) üzenetére


FF23
senior tag

Nem, de amúgy teljesítmény szerint van.
Ekkora volt a szórás. Éves szinten 17e-54e között válogathattam.

(#11) pro70 válasza FF23 (#10) üzenetére


pro70
tag

Azt hittem nálam nagyobb király nem létezik...102 ló A0-ba 5100ft :DDD ..de ahogy "feljebb" már írtam, dobom őket ;]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.