Hirdetés

2022. június 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8) futo001


futo001
senior tag
LOGOUT blog

Igen, mindnek ugyanaz az SSID-je. Mukodik Omada Cloud Controller nelkul is a roaming, csak akkor alacsonyabb jelszintnel valtanak a kliensek.
A controllerrel hamarabb kapnak informaciot a halozatrol a valtashoz, elore be tudnak jelentkezni a kovetkezo AP-ra emiatt gyorsabb a folyamat. De csak ha a kliens tamogatja ezt a szabvanyt ES akar is valtani, ugyanis alapesetben tovabbra is a kliens dont.

Igy csomagban 3500Ft-tal volt dragabb az AP, a switch es a controller, mintha kulon megvettem volna csak az AP-t es a switchet, csak ezert van Omada controllerem. Ha a rendes arat kellett volna kifizetnem nem hiszem, hogy megvettem volna, anelkul is jol mukodik a roaming, kiprobaltam.
Az Omada controller masik elonye, hogy 1 eszkoznek latszanak az AP-k, nem kell minden AP-t kulon beallitani, tovabba ha akarnek Mesht a jovoben, ahhoz mindenkeppen kellene. De ha valaki nem akarja megvenni es van egy PC-je ami amugy is 0-24-ben fut, akkor eleg arra feltelepiteni az ingyenes Omada szoftvert, nem kell kulon hardveres controller.

[ Szerkesztve ]

I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.