- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- PICO PSU kérdések
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atocha
senior tag
Az érveiddel teljesen egyetértek! Nincs is mit hozzáfűzni. Az ár egy ilyen esetben nagy kérdés. Az hogy 1,5kg. Hát ez húzós kérdés... Nekem egy 13,3"-os 8+ órás laptopom van és az is 1,8kg... Igaz az aksi majdnem fél kiló belőle.
Az üzemidőt valóban nagyban megszabja a nagy kijelző, de ezt egy nagy aksival ellensúlyozhatnák, de ez nem áll érdekükben a gyártóknak.A teljesítmény is érdekes kérdés, mert ugye pont az a brazos egyik legnagyobb előnye, hogy szinte mindenben a - hozzá képest - "brutális" erejű VGA-t használja, vagy hívja segítségül.
Ehhez persze megfelelően megírt szoftverek kellene. Anélkül kőbalta az egész.
A menyasszonyomnak vettem már 15"-os tényleg erős konfigot és utálta! Eladtam és kisírt magának egy 10"-os net"semmirenemjó"bookot. Halljátok odavan érte. Igaz, hogy néha hosszú mp-eket kell várni, mire megnyit valamit az atom N455-ös procko - még 2gb rammal is, szóval nem az 1g korlátoz -, de őt ez nem érdekli. Nevetve/gúnyosan meg is szokta jegyezni nekem, hogy a nagy 2magos csoda sem volt gyorsabb....Nem érzi!!! És ha hiszitek ha nem ilyenek az emberek 80-90%-a! Nem veszi észre, ha egy alkalmazás 2mp alatt vagy 6mp alatt nyillik meg. Én bedilizek egy atomos géptől, de az asszonynak boldog mosoly van az arcán, amikor azt nyomkodja és valójában ez a fő. Ezt kell elfogadni.
Én csak azt mondtam, hogy van rá igény.
Azt nem, hogy egyet is értek a koncepcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- Motoros topic
- Trollok komolyan
- EA Sports WRC '23
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Házimozi belépő szinten
- Medence topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest