Hirdetés

2019. október 19., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Kopi31415


Kopi31415
(félisten)

Jó, és hol van a kis- és középvállalatoknak szánt megoldás?

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

(#2) Patice válasza Kopi31415 (#1) üzenetére


Patice
(nagyúr)

Az virtuális... :U

Szerintem.

(#3) bambano


bambano
(titán)
LOGOUT blog

"A Fujitsu virtuális kliensszolgáltatási piacon szerzett kiterjedt szakértelmére támaszkodva most alacsonyabb áron biztosítjuk a kisebb szervezeteknek a Citrix XenDesktop virtualizációs technológia minden előnyét.": ha felrakom a debiant, akkor nulla áron kapok xen desktopot. ennél alacsonyabb áron tudják adni?

meglepne...

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#4) attila9988 válasza bambano (#3) üzenetére


attila9988
(őstag)

Lehet hogy ők fizetnek neked, hogy felrakhassák... :DD

„Csak a kis titkokat kell rejtegetni, a nagyok titokban maradásának biztosítéka a köznép hitetlensége” (Marschall McLuhon)

(#5) hallador


hallador
(addikt)

Ha jól értem akkor ez a Cisco M series ellenfele akar lenni Fujitsu kiadásban? Annyira nem értem a lényeget miért jobb ez nekem, mint egy HP Monshoot, ha csak desktop kell?

Mert ha jól értem a dolgot, de kérlek javíts ki (a cikk írójának, tényleg érdekel) akkor itt arról van szó, hogy aki nem akar megvenni egy komplett blade keretet, meg bele blade-ket, mert az mocskos drága, annak ajánlanak a cégek conzum olcsó megoldásokat, VDI. XENdesktop stb megoldásokra.

Na most ha kifejezetten desktop kell, és csak az, tehát nem 40 GB NFS, mpeg stream kódolással, akkor ez picit sem annyira jó megoldás, mert a skálázhatósága nem a legjobb, vagy legalábbis ahhoz igen jó szoftver kell, hogy ez szépen el is tudja osztani egy/két processzoron.

Tényleg a cikkben nem esik szó róra, hogy milyen cloud jellegű szoftverrel lehet ezt vezérelni? Mert gyanítom van ilyen a Fujitsunak is.

Köszönöm a választ.

[ Debian Stretch; Linux Mint Cinnamon, Ubuntu 19.04; Fedora 30]

(#6) rudi válasza hallador (#5) üzenetére


rudi
(nagyúr)

Elvileg ez a Fujitsu móka is blade szintű scale-out szerverre alapoz. Amiben elvileg jobb a konkurenciánál az a készen lévősége, ergo elméletileg nem kell hozzá nagyon képzett, ráadásul gyártó által certifikált, így nagyon drága rendszert fenntartó szakembert (vagy szakembereket) tartani, mert az egész dolog kezelése egyszerűnn és minden open source. És ahogy írod, elvileg ennek az egész kócerájnak felhő jellegű vezérlése van. Sajnos a dolgok mélyébe nem sikerült leásnom idő hiányában, meg ez már nekem gyakorlati szinten nagyon ismeretlen terep. De ha érdekel, több mint valószínű, hogy össze tudlak hozni olyanokkal, akik választ adnak a kérdéseidre.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#7) #34576640


#34576640
(törölt tag)

Azt hiszem sok angolul kevésbé tudó gamer örülni fog ennek ! :)

Gyakorlásként elkezdtem az új Hitman fordítását de a sok döntési helyzet, körülmény miatt azt hiszem így egyedül nem vágnám bele a fejszém. Ezért úgy döntöttem, hogy inkább a lineárisabb, indie fejlesztésű játékok fordításával szeretnék foglalkozni. (Resident Evil VII, The Long Dark, Kona, What Remains of Edith Finch, Home Sweet Home stb...)

Viszont, szeretném a segítségetek kérni. (nem, nem pénz kell)
Eddig így néz ki:
A fő monitoromon játszok, az adott szöveget pedig két féleképpen fordítom.
1,
Shadowplayel (azonnali visszajátszás) rögzítem azokat a dolgokat amiket nem tudok azonnal újraolvasni, visszahallgatni. Az esemény után leállítom a játékmenetet, a játékot leteszem a tálcára, megnyitom a lementett videót, aztán word és trenzlésön...
2,
Ha olyan szöveget látok mondjuk például egy naplóbejegyzést (Kona), akkor oda fordulok a laptophoz és oda gépelem a fordítást. Gmail-be vagyok bejelentkezve mindkettő módnál, hogy a szinkronizációt megspóroljam.

A problémám ezzel az, hogy ez így is elég körülményes.
Egy barátomtól hallottam, hogy létezik egy úgy nevezett virtuális számítógép létrehozás. Pontosan ő sem tudja, hogy ezt hogy kell kivitelezni (mielőtt még bárki írná, hogy mért nem kérdezem meg őt).
A lényeg, hogy 2 monitort használnék EGY GÉPről. Az egyiken csak a játék menne, a másikon meg egy üres windows wordel és egy oxforddictionaries.com-al. Ugyanazon billentyűvel és egérrel használnám azt a monitort is és a merevlemez teljes tartalmához hozzá szeretnék férni, hogy megtudjam nyitni a mentet shadowplayes videókat.

Nagyon örülnék ha segítene valaki nekem ebben!
Köszönöm előre is!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.