Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chimpi
újonc
válasz
orion1025
üzenetére
nekem ez a projekt egy rat stílusnkak,"ratmod"-nak tűnik, ami máshol pl. autótuningolásnál egy komoly irányzat
úgy látom pont az a poén benne, hogy egy levedlett rádió lesz a PC...gondolom ha Sokol-t találtak volna, abból lenne.
Király a projekt, főleg az egyedi hűtőre leszek kiváncsi.Sok sikert kívánok!

-
shifty!
senior tag
-
shifty!
senior tag
válasz
orion1025
üzenetére
Kérlek, ezt a legkevésbé se vedd személyeskedésnek, ez legyen inkább egy személyes állásfoglalás azoknak, akik negatívan állnak hozzá az efféle dolgokhoz:
Innentől kezdve Neked nem kötelező, sőt, nem is ajánlott tovább olvasni ennek a projektnek a folytatását, szerintem legalábbis. Értjük, szerinted ez felesleges időpazarlás. Szerintünk meg, akik szeretik az ilyen barkácsolásokat, ötleteket, "találmányokat", szerintem szabad így nevezni, ez egy jó kis móka, kellemes időtöltés, érdekes megvalósítás annak, aki csinálja.
És ezúton hadd kérjelek meg a Szerző, az érdeklődő fórumozók, és a saját nevemben, akik ezt élvezik nézni és nyomon követni, hogy hagyd meg nekünk ezt az örömöt, anélkül, hogy konstans feltűnteted a véleményed, miszerint ez felesleges. Mert eszerint azt az időt is feleslegesen töltöd el, ami közben ide kommentet írsz.
-
törölt tag
válasz
orion1025
üzenetére
Ha nem próbálkoztam volna -látszólag- értelmetlen dolgokkal, lóf@szt se tapasztaltam volna saját bőrömön és nem lennék tisztában olyan -látszólag értelmetlen- összefüggésekkel, amit ha valaki leír max. körberöhögöm, mert ilyet egyik könyvben sem lehet olvasni, nemhogy onnan elsajátítani.
-
-
Alba Game
tag
válasz
orion1025
üzenetére
Ne feledd: Ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Sztem a cikkíró/modder is így volt ezzel. Aki egy ilyen projektbe belefog, el tudom képzelni, hogy az élet más területein is hogy feltalálhatja magát. Dehogy felesleges ez a dolog. Ugyan! Képzeld csak el, mi mindent hasznosít a tapasztalatokból később. Én csak respektálni tudom és várom a folytatást !!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Opel topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.