Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
"Aki meg fikázza, hát csináljon jobbat"
Bármikor
Rég olvastam ilyen szórakoztató gányolást, de komolyan. Emellett még működő képes is a gép eddig, szóval a célját elérni látszik
Bár távlati tekintetben nem tudom, meddig megy még...ez a ti gondotok lesz. Azonban várom a folytatást 
(#8) -Skylake- +1
-
-Skylake-
addikt
"Aki meg fikázza, hát csináljon jobbat."
Miert kell ironak lennem ahoz, hogy eldontsem egy iromanyrol hogy az jo e vagy sem? Ez valami ilyen orok tevhit lehet... Mikor nezed az X-faktort akkor sem kell enekesnek lenned ahoz, hogy eldontsd hogy valakinek van e hangja vagy nincs. En nem olvastam el a cikket, elkezdtem de nekem ez a stilus nem jon be, nem fikazom (mert nem olvastam) de mar latatlanba is igazat adok annak is akinek nem fog tetszeni, mert tudom hihetetlen dolog, de nem mindenki rendelkezik azonos izlessel.
Szerk : meg egy aprosag. Sok dolgot sokfele kepp lehet csinalni, !szamomra! ha azt mondja valaki, hogy modding, akkor hogy magyar embert emlitsek, kb jones modjai azok amikre en nyugodt szivvel aggatom ra ezt a jelzot. Itt most csak arra probalok celozni, hogy ha lesz fikazas, az nagy valoszinuseggel lehet real.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest