Hirdetés

2022. szeptember 28., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) fudi2002 válasza Maist (#5) üzenetére


fudi2002
veterán

No pont most próbáltam ki. Wifivel, két simmel, automata fényerővel, chrome legújabbal (asztali módra állítva) 9 perc/1%. Pontosan azt csináltad amit leírtam? Kernel stb? Azt tudom elképzelni, hogy az alucard governor szabályai szerint valamiért a chrome megtekerte a procit olyan frekvencián amin nem lenne indokolt futnia böngészéskor. Bár nálam jó. Greenify nekem nem jött be. Azt akkor raknék max, ha akkugyilkos alkalmazások lennének a telómon (lásd fészbúk), de azt a miui is ki tudja gyilkolni kikapcsolt képernyőnél, beállítás kérdése, tehát még azért se raknám azt. Nekem az amplify nagyon bejött, igen hatásos. Pláne, hogy itt az ébresztésre a szabályzás nem tiltás alapú (mert ott akkor nem fognak jönni értesítések stb), hanem szabályozza, hogy mennyi időegységenként ébresztheti a rendszert az adott dolog. Persze, ha ésszerűtlenül magas időértékekkel dolgozol és eszetlenül alkalmazod olyan process-ekre is amire nem kéne, a végeredmény ugyanaz lesz, nem fognak működni funkciók.

Megjegyzem anno volt 10.26-os, emlékeim szerint semmivel nem volt rosszabb mint a mostani, tehát nem ott lesz a kutya elásva. Amúgy én stabil változatot nem használok, de a srácok a topikban írták, hogy elég sok funkció ami a devben van (és működik!) azt valamiért kihagyták a stabilból.

Ha pont azt végigjátszod amit leírtam(verziókra is figyelve) és nem jó, akkor adok egy másik receptet, ahol nem kell custom kernel, és adok egy másik scriptet a gyári interactive tuningolásához.

[ Szerkesztve ]

"A felnőtt olyan személy, aki befejezte a növekedést mindkét végén és most középen növekszik."

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.