Hirdetés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
Nem sértésnek szántam de ez alapján..
A cikkből annyit tudni, hogy az 580-on (mármint a piroson) 4,7%-ot gyorsul. És?
..nem vagy hasra esve a %-os gyorsulástól. Lehet nem írtad a Ryzent és ezért elnézést kérek, csak ahol meg a ryzen vs intel vita megy ott a 8% fps különbséget úgy állítják be mint világcsoda és a -8% game teljesítményvesztés miatt "szar" a ryzen és nem vesznek olyat. Nekem csak az szúrt szemet, hogy and gyorsul az egy dolog (mindegy, hogy 30fpsről) az kvázi majdnem szar ,de az intel 8% meg f@sza (100 vs 108 fps esetében)...
-
ttt1
őstag
Érdekesek az emberek. Ha az amd (akár vga akár Ryzen) gyorsul 4,7% az nem jelentős,de mikor pl az Intelcsupán pl 6-8% erősebb a játékokban az igen az már becsülendő.. Furcsa nekem kicsit..a 100 vs 108 pl sokkal jobb?Az intel aztán odatette magát. Na mindegy ezt csak általánosságban értette, de a kettős mértce megvan. Ha intel nvdia gyorsul az jó amd akkor meg á mi az a pár %...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128 GB fekete Midnight
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi