Hirdetés

2020. szeptember 28., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) b.


b.
(nagyúr)

Hát ezt is nyugodt szívvel kihagyom. egyre lejjebb megy a játék, nem tud előrelépni önmagához képest, még ezekkel a Soul Calibur féle karakterekkel sem.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#2) Energie X válasza b. (#1) üzenetére


Energie X
(senior tag)

Az a baj a Tekkennel, hogy az érdeklődés, profit stb miatt elment egy olyan irányba amiért az alapjátéknál többet nem éri meg kifizetni. Az állandó plusz dlc karaktereke akik amúgy már benne voltak az előzőekben..., Sztem kár ezzel elrontani, nem adja meg a játék egyediségét. Pláne h megveszed Zafinát és nem kapsz hozzá story-t csak bunyózni tudsz vele. Tök érdekes lehetne, hogy mi történt miután legyőzte Azazelt.
A régebbi tekkenek jobbak voltak T3, TTT, T5, T6, TTT2. Ez a 7-es valahogy nem nyerte el a tetszésem de megvan mert néha jó 2 playerben bunyózni PS4-en :)
"Kicsit" hasonlít a dolog a Killer Instinct féle vedd meg ezt-azt dologra.....

[ Szerkesztve ]

Jó árú HomeOffice PC-k adatlapomon

(#3) b. válasza Energie X (#2) üzenetére


b.
(nagyúr)

Tekken 3 számomra az etalon , még padot is vettem hozzá külön. 7. részt Lei Wulong kihagyása miatt nem vettem meg, így is tüntetve az egyik legjobb alapkarakter kihagyása ellen. Miután bedobták DLC vel nagy kegyesen megvettem,de megbántam. Minden szempontból számomra egyre jobban csalódás a sorozat, mondom ezt rajongóként, fanként.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) PSN: Wijberto: Xbox Live : Tiboa

(#4) Kai_Rong válasza b. (#3) üzenetére


Kai_Rong
(aktív tag)

Nálama is a 3 az etalon, de elsősorban a nosztalgiafaktor miatt. Viszont az is tény, hogy a Tekken 7 egy bitang népszerű és kezdőbarát játék, ami egészen alacsony tudásszinttől kezdve elérhető és élvezhető. Márpedig a népszerűséget ez boostolja rendesen. Én csak azt bánom, hogy nem Kiryu Kazumát hozta el a Season Pass bejelentése, de azért titkon reménykedem benne, hogy ő lesz az utolsó karakter a csomagból :)

PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.