Hirdetés

2020. július 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Def26


Def26
(félisten)

Nem nagy egy kicsit rád az a póló? :B

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#2) Ariadne


Ariadne
(őstag)

Gratula a teljesítéshez, jó kis leírás lett! :C Az külön tetszik, hogy pont a legtechnikásabb része a kedvenced, egészen biztos vagyok benne, hogy kellően elborult leszel ahhoz, hogy folytasd a versenyeket, teljesítménytúrákat. :P

"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

(#3) tzimash válasza Ariadne (#2) üzenetére


tzimash
(őstag)

Grat, az első versenyedhez és az első logoutos írásodhoz is! :C Semmi szégyenkezni valód nincs egyikkel sem! Jó volt olvasni. :K

(#4) fpeter07 válasza Def26 (#1) üzenetére


fpeter07
(veterán)

Kicsit kisebb lenne, vetkőzésnél nem tudnám levenni. Szerintem pont a méretem, csak leengedett karokkal hajlamos lecsúszni a karrésze.

Ariadne: Azt a köveken kacsázó kereket nem fogom egyhamar elfelejteni. :)) Az utat nem igen láttam ott, az előttem haladó teljesen eltakarta. Azért volt jó különösen, mert egy árkon ment keresztül gyakorlatilag.

tzimash:Köszi! Akkor nem raktam alacsonyra a mércét a következő cikkekhez! Jó látni!

(#5) dqdb


dqdb
(veterán)

Gratulálok, csak rászántad magad egy ilyenre. Egy tanács: szülőket a rajt-cél zónában kell tartani végig, nehogy a legnagyobb lejtő alján nézelődjenek infarktus közeli állapotban :)

Mire beértünk az első földútra, csak a mezőny hátsórészét láttam, azok is több száz méterre jártak előttem.
Nehéz megállni, de ne a mezőnyre figyeljél, inkább haladj a saját tempódban, szerencsére így tettél. Ha lenne pulzusmérőd, akkor azt érdemes figyelni, hogy ne hajtsd túl magad, de maximum közeli eredményt hozzál ki magadból.

Mindezeken túl meg kell említenem, hogy folyamatosan folyt rólam a víz, gyakorlatilag már az első 20 percben muszáj volt innom.
Folyamatosan kell inni, már akkor, amikor nem vagy szomjas, valamint érdemes az indulás előtt is valamennyit. Ha már szomjas vagy, akkor a szervezeted kifutott a szükséges vízmennyiségből.

Nem értem, hogy bírták ki azok, akik kulacs nélkül indultak el.
Hátizsák nem volt rajtuk véletlenül? Csak azért kérdezem, mert egy ivótartállyal ezt a távot simán ki lehet bírni. Amióta megvan a sajátom, azóta üres kulaccsal indulok útnak, és abba akkor kerítek vizet, ha a háton hordott készlet fogyóban van. Kényelmesebb menetközben inni, valamint a csőben lévő részt kivéve nem melegszik fel a tartály tartalma úgy, mint a kulacsé.

A lejtőn sprintelve (!) folyamatosan eltávolodtak tőlem a résztvevők.
Lejtőn lefelé sokat számít a versenyző súlya, a külső gördülési ellenállása, a kerékagy minősége és a jól megválasztott kanyarív is (valamint persze a merészség és a fék mellőzése). Versenyt felfelé lehet nyerni, de az előnyt lefelé könnyű elveszíteni :)

A széles út hirtelen szűkült be egy nyomsávosra, de még milyenre!
Single track rulez, látom, rákaptál az ízére :)) Dózerúton lehet a leggyorsabban száguldozni, de egy single track lejtő képes a legnagyobb sebességélményt és adrenalinlöketet adni :K

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#6) szki


szki
(őstag)

"Feltűnt, hogy a Keszthelyi-hegység nem az elnyújtott emelkedőiről híres."
Ezt el tudom képzelni! :DDD

Hogy folyamatosan folyt rólad a víz: még nincs hozzászokva a szervezeted ilyen terheléshez. Sok edzés révén később ez változni fog, azaz nem fogsz annyira izzadni! Viszont így még sokkal több folyadékot kell innod!

Grat amúgy az első versenyzésedhez!

(#7) fpeter07


fpeter07
(veterán)

Versenyképek. Abszolútban 97-ből 85. lettem. Benne lettem a Top 10 juniorban, méghozzá 9. helyen, megelőztem az utolsót. :P

(#8) fpeter07 válasza fpeter07 (#7) üzenetére


fpeter07
(veterán)

A képem kimaradt. [link] Nem, nem azért csillog mindenem, mert leborítottam magam egy kulacs vízzel.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.