Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiflinger
tag
Persze az is lehet, hogy az említett üzleti gépeknek a vonzereje a fémvázban, az on-site világgaranciában és a 300db certificate-ben rejlik, amik hivatalosan igazolják, hogy a vállalatirányítási rendszerek, biztonsági software-ek, etc. gond nélkül futnak rajtuk... :-D
Ezek consumer termékek, akárcsak az Apple...
-
llaszlo
veterán
2-3-4 ujjjas gesztusokkal zoommal stb, testreszabható funkciókkal?
Otthon van egy asztali billentyűzet azon imádtam gépelni kb annyiban különbözik a mactől, hogy összeérnek a billentyűk. Nagy lapos billek vannak ratja. [link] Bár mára már az sem az igazi. Egyébként egy nagyon gagyi régi billen tanultam meg gépelni ahhoz képest minden megváltás volt.
. -
llaszlo
veterán
Én utálom a trapi billt. Napi több órát használom a gépeket, gépelek elég sokat. És azokon állandóan félre ütök. A maceken meg jóval ritkábban. Használtam már más szigetes billt is és van amelyik ritka szar.
A kijelző meg akkor zavar, hogy ha olyan helyen kell használni, hogy nem látom rendesen. Ebből tényleg jobb lenne a matt.
A trackpadja meg egyszerűen sokkal jobb, mint a többinek főleg a multitouch miatt egy rakás dolgot megkönnyít és az érzékenysége meg a beállítása is nagyságrendekkel jobb, mint amiket még használok/használtam. A maceknél szinte soha nem is szoktam egérrel szórakozni. -
Mackósajt
senior tag
-
Mackósajt
senior tag
A 13,3" coll aligha, mert ősidők óta használják más cégek is a gyümölcsösökön kívül. A Latitude D630 is ez a méret pl., és már van pár éves.
Várható volt ez a taktika a gyártók részéről. A Dell is erre ment el az új XPS 15z-vel. Kérdés akik eddig ilyesmit vettek, azok azért tették e, mert tetszik nekik a forma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Automata kávégépek
- Milyen program, ami...?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo LOQ - Prémium Care Garancia - i7 13650HX / 16GB DDR5 / RTX4050 / 1.5TB SSD
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Dell Latitude E5470 i5-6300U 16GB 256SSD WIN11Pro Új akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ilyenen tanultam meg gépelni és utána vettem azt a laposat. Azóta a nagy lapos billeket szeretem.