Hirdetés

2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) KajakFéreg


KajakFéreg
(senior tag)

Ugyan ezeket a jelenségeket csinálta a "régi" SAPPHIRE HD 3850 /256m/ kártyám is.Rengeteget szenvedtem vele mire rájöttem hogy gariztatni kéne,bár az eladó azt mondta hogy semmi baja nincs.Mer 3dmark minden lefutott.De pl cod4 ben hibajelentés küldése 3 perc után kemény volt :U A végén meg beszámitattam.

Jo irás lett,ilyen VGA-t se kell vennem :K

[ Szerkesztve ]

hege020@gmail.com

(#2) hackeeeee


hackeeeee
(Jómunkásember)

Az szép... Bár maga a hűtés nem tűnik rossznak, nekem olyan Palit beütést mutat... De a hibák elég kemények.. :\ Szörnyű.. :o

Véleményem szubjektív... - Eladó Samsung 850 Evo 1TB SSD, Be Quiet Silent Wings 3 140mm pwm ventilátor

(#3) vPhis válasza hackeeeee (#2) üzenetére


vPhis
(fanatikus tag)

még a hűtés is el van szabva. memóriákat nem hagyunk szabadon

(#4) subaruwrc


subaruwrc
(PH! félisten)

hát igen ebből is látszik hogy a külcsín semmi. hiába pofás a doboz meg a design de a kártya is csúnya szerintem , a hibák meg egyenesen röhejesek. inkább adnának referencia kártyákat ilyen matricával, szerintem sokkal jobban járnának.. meg mi is.

3000 c16 aegis kit eladó,16gb bontatlan.

(#5) Killing


Killing
(PH! addikt)

Áldom az eszem hogy Asust vettem a HD5xxx szériából.
mod: A crossfire kábel meg nincs mellécsomagolva. Habár kettő ilyen CF-ben... ;]

[ Szerkesztve ]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#6) Löncsi


Löncsi
(őstag)

Furcsa, pedig nincs "gagyi" beütése sem a kártyának sem a csomagolásnak.

Biztonság kedvéért érdmes lenne leellenőrizni még 1-2őt ajánlás előtt. :)

Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28

(#7) Yutani válasza Killing (#5) üzenetére


Yutani
(PH! nagyúr)

A Force3D 4850 és a Giga 4770 között volt egy Asus 4850 Glaciatorom, de annak meg a TV-outja volt hibás (ablakmozgatás közben be-bevágott fekete csíkokat a képenyőre a TV-n), szóval az is sz0p@s volt. Kezdem azt gondolni, hogy csak a referenciakártyákat szabad megvenni, mert azokkal még nem volt gondom. Jó, mondjuk a Giga 3870 GDDR3 is gyönyörűen teljesített, mindenféle hiba nélkül...

Löncsi: Nyilván nem lesz minden kártya hibás, ami a Force3D-től érkezik, de én ezzel az eggyel így jártam, így ezt tudom nyilatkozni. A fentebb említett Asus 4850 Glaciatort sem ajánlanám, mert egyrészt annak is volt baja, másrészt a hűtője annak is egy nagy sz@r. Nem lehet szabályozni, és hát van hangja, ami egy halkabb gépben zavaró.

[ Szerkesztve ]

Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad

(#8) Dr. Romano


Dr. Romano
(PH! kedvence)

Ismerősömnek van Force3D 4870-ese, így nekem is van tapasztalatom a márkáról.
Összességében nem rossz a cikkben szereplő kis kártya. A mérete mindenképp pozitív! Attól mert valszeg pont egy rossz példányt fogott ki a cikk író az nem jelent semmit. Akkor én, sem Asus, Gigabyte és a többi nagy márkát sem ajánlom senkinek, mert már volt velük problémám.
Az hogy a PowerPlay nem működik úgytűnik ezeknél általános jelenség. Ismerősnél sem ment, de gondolom szoftveresen valahogy lehet orvosolni (őt annyira nem érdekelte, hisz játszani vette :) )

Összességében alacsony árazású a referenciától méretre kisebb kártyák ezek, melyek sebességben nem lassabbak a ref változatoktól.

[ Szerkesztve ]

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#9) .bableWes válasza Yutani (#7) üzenetére


.bableWes
(őstag)

nekem is Giga - hd2600 - kártyám van, most tervezem a cserét és ilyet force3D-t néztem én is ki, de most olvasva a tesztet, inkább maradok a Giga-nál. lehet, hogy többe kerül a Giga, de jobb is. pláne amit alattam 2év alatt kiszolgált ez a kártya

[ Szerkesztve ]

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#10) V.Dave


V.Dave
(senior tag)

Nagyon jó írás lett, és teljesen egyet értek mindennel. Sajnos én is hibáztam és régebben vettem egy 8800GT-t, ezzel még nem lenne semmi probléma, csakhogy én az INNO3d "csodás" minőségét választottam. Úgy kb 1 hónapig semmi probléma nem volt aztán a venti matricája megadta magát, leesett és beszívta majdnem az egyik ventillátor, majd hangoskodni kezdett már hasonlított egy hősugárzó, porszívó kombóra. 3-4 hónap alatt fokozatosan leépült a kártya először csíkozott majd villogott aztán végleg meghalt. Még időben vissza vittem a boltba, azt mondták rá semmi baja, javítani nem lehetett. Garancia persz nem teljes körü volt.

INNO3d-től mindenki óvakodjon semmiképp ne vegye senki! :(

Xiaomi mi 8 6/128

(#11) Dr. Romano válasza V.Dave (#10) üzenetére


Dr. Romano
(PH! kedvence)

Érdekes. Nekem volt két inno karim is GF 6600 és a mostani 8800GT. Tökéletesen működnek jelen pillanatban is. Az azonban "természetes", hogy ezeknél a gyári hűtőt már a megvétel napján le kell cserélni :)

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#12) Yutani válasza Dr. Romano (#8) üzenetére


Yutani
(PH! nagyúr)

Amennyiben nem lett volna hibás a kártya, akkor valamiképpen megoldottam volna a hűtő problémáját, mert a kis mérete nekem is megtetszett, és nem gondoltam arra, hogy csak emiatt lecseréljem. Hosszabb távon a PowerPlay-t is megpróbáltam volna BIOS-szinten rendezni, de erre már nem volt szükség.

Mindenesetre az olcsóság megbosszulta magát, mert az olcsó, alacsonyabb minőségű, vagy alacsonyabb tűréshatárú alkatrészek megtették a hatásukat ebben az esetben.

#11: Volt nekem Inno3D kártyám néhány, és olyan sok gondom nem volt velük, igazából talán egy sem hibásodott meg (mondjuk csak néhány hónapot voltak nálam), de alapvetően a referenciakártyákkal nem is szokott olyan sok gond lenni, inkább a maszek Inno kártyákkal.

#13: Bizony, ez nem referenciahűtő, ahogy maga a kártya sem volt az. Ezek a hűtők egyik kártyán sem referencia szerinti hűtők.

[ Szerkesztve ]

Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad

(#13) V.Dave válasza Dr. Romano (#11) üzenetére


V.Dave
(senior tag)

Ugyan ilyen fehér fekete hűtő volt rajta mint a cikkben annyi különbséggel hogy Inno3d matrica került rá. Szerintem ez nem referencia venti bár lehet tévedek.

Xiaomi mi 8 6/128

(#14) Stevenstyle


Stevenstyle
(senior tag)

Hát igen! Biztos jók ezek a "kisebb" gyártók is, és biztos előfordulnak a "nagy" gyártók közül is hibás darabok én részemről inkább maradok a bevált gyártóknál, főleg a régi patinás ATI-s neveknél (Sapphire, HIS például) Az írás nagyon jó lett bár ha 1 kis kritikát elfogadsz számomra elég zavaró volt, hogy minden második mondat úgy kezdődött, hogy "A kártya" de ezen kívül tetszett :)

(#15) westcoastog válasza V.Dave (#10) üzenetére


westcoastog
(PH! kedvence)

Inno.. Igen én is megszívtam vele, egy 8600gt-vel, 1 hónappal a gari lejárta előtt memória hibás lett...

(#16) Bluegene


Bluegene
(PH! addikt)

nekem volt egy Inno 7600GT-m, kábé 8 hónapig, tökéletesen ment, és az új tulaja se panaszkodott

mindenesetre Atiból Sapphire a tuti, kellemes árú és kiváló minőségű

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#17) Yutani válasza Stevenstyle (#14) üzenetére


Yutani
(PH! nagyúr)

Igazad van. Szoktam az ilyesmire figyelni, én sem szeretem a szóismétléseket (nézd meg a nagy tesztjeimet!), viszont nehéz a "kártya" szónak értelmes és kultúrált szinonimát találni (zsuga, deszka, stb nem megfelelő egy komolyabb cikkbe). Majd kitalálok valamit! :)

Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad

(#18) Löncsi válasza Yutani (#17) üzenetére


Löncsi
(őstag)

Grafikus gyorsító, videó gyorsító, eszköz, grafikus eszköz, grafikus hardver, videó kártya.

Gyakorlatilag a : "videó,grafikus,hardver,gyorsító,eszköz,kártya" szavak tetszőleges páronkénti kombinációja már egész jó, ami ha jól számolom 5*5 = azaz 25 szó kapásból. :)

Persze ebből pár esetet le kell vonni, mert értelmetlen, de még így is egész jól állunk. :DDD

[ Szerkesztve ]

Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28

(#19) SpZ


SpZ
(senior tag)

nekem 2éve inno3d 8800 gt -m van és még soha nem volt ilyen megbízható cuccom,
a Force3D nem tűnt rossznak csomagolásra kár érte

(#20) Löncsi válasza Löncsi (#18) üzenetére


Löncsi
(őstag)

Áh elszámoltam, 5+4+3+2+1 = 15 szó, ez tuti jó. :)
(5*6)/2, kézfogásos tétel

[ Szerkesztve ]

Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28

(#21) gamerkiller


gamerkiller
(senior tag)

Az a 2.4Ghz tényleg elég kevéske egy ilyen kártyához, erősen látszik a teszteken hogy CPU limitbe futottunk. Kíváncsi lennék mit tud úgy 06-ban hogy megvan hozzá a proci is.

Amúgy jó teszt lett, köszi szépen! :R :R

Volt nekem is Inno3D 7600GS-em, 3 évesen adtam el hibátlanul, dobozában.

[ Szerkesztve ]

Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4

(#22) balintka


balintka
(PH! addikt)

Nekem is volt azt hiszem, 2 Inno kártyám és semmi gond nem volt velükm bár hangosak voltak.

(#23) Balinov


Balinov
(PH! félisten)

Udv,

a Force3D altal hasznalt huto kisertetiesen hasonlit az Asus HD4870-esemere, csak ott arany szinure fujtak az alubordat es ott mukodik/mukodott a hutesszabalyzas. Igaz, 1 ev alatt 2x allt meg a ventillator rajta, egyszer elkuldtek szervizelni (s/n alapjan uj zsugat kaptam) masodszor meg adtak egy 0km-es ugyanolyat, mivel volt a polcon.

Van egyebkent nekem is egy Force3D HD4850/512MiB zsugam, csak az a Black Edition valtozat, ami annyit tesz, hogy ratettek egy Force3D logos Accelero Twin Turbo-t e helyett. Szabalyozni egyebkent azt sem lehetett, powerplayt passzolom. Addig hasznaltam, mig visszajott a 70-esem, majd utana atkerult errol a twinturbo a 70-esre. Amin egyebkent szinten megallt a twinturbo mind2 ventije... :W

Inno3D-bol csak a 7600GST-hez volt szerencsem, honapokig gyari hutessel, hiba nelkul ment, majd kapott egy VF700ALCU-t.

3yrs, 13.5kg :) HTC U11, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#24) marcee


marcee
(PH! addikt)

Az én prakszisomban néhány Gainward nV kártya (9500GT) csinált hasonló hülyeségeket, opengl fagyásokat (nem játékban, tervezőprogramokban). Hardveres hibára gyanakodtam, de izzasztó programokkal nem sikerült hibát előcsalni, megfektetni, túlmelegíteni. Egyik esetben a gyári CD-ről telepített driver (ezt én normál esetben fel sem szoktam bontani), a másikban a gyártó honlapjáról lekapott "friss" driver oldotta meg a hibát. Gondolom azok sem refkártyák voltak, de én alapból az nv legfrissebb whql meghajtóját telepítettem.
Ezekután kisebb gyártók esetében inkább refkártyákat választok majd.
Nem lehetséges, hogy nálad is szoftveres gond volt?

A másik, hogy első sorozatból sem veszek többet kártyát. A 4850-esemet a hazai megjelenés hetében vettem asszem. Sapphire. Full referencia, de csak egy power play lépcsője van a bios-ban, az is csak 550MHz-re vesz vissza, venti alig pörög (20%), így állandóan forró. Annó szarakodtam vele, hogy szoftveresen visszafogjam, de okozott gondot az AtiTrayTools (x64 vistán). A Sapphire nem adott ki újabb bios-t, én meg hiába szerkesztgettem meg a gyárit, végülis nem mertem megflashelni eddig. Következő kártyának olyat veszek, amiről tudom, hogy idle-ben tényleg nem fogyaszt, melegszik és zajong és mindezt hardverből tudja.

[ Szerkesztve ]

\m/

(#25) Bluegene válasza marcee (#24) üzenetére


Bluegene
(PH! addikt)

A 4850-esemet a hazai megjelenés hetében vettem asszem. Sapphire. Full referencia, de csak egy power play lépcsője van a bios-ban. Annó szarakodtam vele, hogy szoftveresen visszafogjam, de okozott gondot az AtiTrayTools (x64 vistán). A Sapphire nem adott ki újabb bios-t, én meg hiába szerkesztgettem meg a gyárit, végülis nem mertem megflashelni eddig. én is a megjelenéskor vettem egy full ref sapphire-t

valóban számítana neked az a pár Watt? fillérek... 25 Ft 1 Kilowattóra mi akarsz ;] , kábé évente 200-300 forint villanydíjat spórolnál ha kiflesselnéd szerencsétlen VGA-t

de a dolog napos oldala: még mindig kiválóan megy :C

nekem 1 időben hangoskodott a ventije, gondolkoztam h vegyek egy Akasa Vortexx neo-t de az kb 11K-ba fájt volna, inkább újrapasztáztam ki takarítottam és a hátára helyeztem egy 8cm-es coolink ventit, így most tökéletes :)

[ Szerkesztve ]

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#26) Balinov válasza Bluegene (#25) üzenetére


Balinov
(PH! félisten)

nem akarok beleokoskodni, de sztem marcee-nek (sem) az a parszaz pengo szamit(ana), hanem az alacsonyabb orajelbol adodo kisebb hotermeles-> halkabb mukodes

3yrs, 13.5kg :) HTC U11, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#27) Bluegene válasza Balinov (#26) üzenetére


Bluegene
(PH! addikt)

a halkabbb működést én úgy oldottam meg h kipucoltam, átpasztáztam és a hátára raktam egy hangtalan coolinket

így a VGA nem kapcsol magasabb fokozatban 16%-on pörög ami szintén alig hallható(a hátán lévő venti nélkül 28-33%-ra felpörgött a ref hűtő)

tehát paradox módon két venti alacsonyabb fordulaton sokkal jobb mint egy magasabb fordulaton

persze a hőtermelés megmaradt, és? csinál egy kis langyit az alaplapnak meg a hűtőnek, ezek sokkal többet is kibírnak

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#28) Yutani válasza Löncsi (#18) üzenetére


Yutani
(PH! nagyúr)

Na javítottam, így már talán jobb lesz! :DDD

Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad

(#29) marcee válasza Balinov (#26) üzenetére


marcee
(PH! addikt)

Így van. Nem írtam ugyan, de mióta a TrayTools nem vált be tökéletesen, azóta Catalystból manual 35%-ra van állítva a kártya ventilátora, így nem 85 fokos a gpu alapjáraton, "csak" 60-n. Elég sok 12-es venti van a házban 7 V-on, így ez sokat nem ront már a helyzeten. De nem tudom például, hogy ha hetente egyszer játszok pár órát, akkor felkapcsol-e 35% fölé magától? Mert foglalkozni nem akarok vele az tuti, szóval jobb lenne, ha magától váltogatna órajelet és fordulatszámot is. Alaplapi bios-okban már mióta be lehet állítani a processzor ventilátor vezérlésénél, hogy milyen hőmérsékletet akarunk megcélozni?! Ez szerintem egy tök jó megoldás, miért ne tudhatnának ilyet a videókártyák is?

\m/

(#30) Picturemaker


Picturemaker
(PH! addikt)

Üdv!

Egy kártyából kiindulva nem lehet egy egész márkát megítélni. Ilyen alapon nem ajánlható (tapasztalataim szerint) márka: Asus, Gigabyte, Abit, CM, Sapphire, stb.
Force3D "marha" olcsó márka. Nyilván kispórolnak néhány alkatrészt (pl.: ventiszabályozás alkatrészei), viszont (nekem van egy 4830-as tőlük) adtak hozzá egy full Clear Sky-t.
A hűtést lecseréltem egy AC L2 Pro-ra, ami nem sokkal halkabb a gyárinál, de kicsit jobban hűt. Mernék venni Force3D kártyát ezek után is, mert ugyanannyi az esélye, hogy egy "nagy" márkából is rosszat kapok.

A mérésben szereplő proci tényleg gyenge a cucchoz, nálam a 4830-as kistesó 11500 pont körül hoz egy Athlon II (3,3GHz) társaságában.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#31) euchi


euchi
(senior tag)

"Emlékezzünk, mennyit panaszkodtak a felhasználók az AGP-s Inno3D 6600GT 128MB GDDR3 meghibásodási rátája miatt!"
Nálam két ilyen kari is jobblétre szenderült.

(#32) marcee


marcee
(PH! addikt)

Ja, és az ötezres radeon sorozat bizonyítja, hogy sokat meg lehet spórolni a videókártyák fogyasztásán idle-ben, ha nem csak az órajelekkel, de a feszültséggel is játszik a bios. Jelen kártyával már így jártam, most már csak arra hajtok vele, hogy ne purcanjon ki a gyári beállítástól ha lehet se nálam, se a jövendőbeli tulajdonosánál. De arra jó lecke volt, hogy következő kártyának energiagazdálkodási szempontból sokkal kifinomultabbat szeretnék.

Az persze egyéni adottság, hogy nálunk az én asztali gépem a home szerver, így éjjel nappal megy. Ezen nagyon változtatni sem tudok már (illetve drága lenne), mert a melóm miatt szükségem van erős gépre, néha játszok is, szóval középkategóriás kártya sem utolsó szempont, mindehhez van egy Stacker-em, amit teletömtem winchesterekkel. Hiába van HTPC, abba nem tudom bepakolni a vinyókat, meg azt sem akarnám, hogy rosszabb hűtési feltételek közé kerüljenek. Állítom, hogy azért nem halt még meg soha egy sem nálam, mert így vigyázok rájuk. Ha egyszer rám szakad a bank, akkor változtatok a felálláson.

A ventilátoraim meg tiszták. Kicsit felturbóztam a ház gyári porszűrő szivacsait konyhai elszívóba való szűrővel, a ház elejét minimum kéthetente porszívózni kell, mert megáll a szűrőkön a por, a ház belsejét meg félévente takarítom, de csak minimális, rendkívül finom porréteg rakódik le itt-ott. Ilyenkor a ventiket is felújítom kicsit.

[ Szerkesztve ]

\m/

(#33) FoxiestFox


FoxiestFox
(PH! félisten)

Nagyon szemrevaló kis kártya egyébként.
Gondolom a gyártó úgy van vele, hogy nem a legminőségibb alkatrészekből gyárt, viszont elad sokat, mert olcsóbb, és ilyen, a kártya működését túl drasztikusan nem befolyásoló, kisebb hibákkal nem sok ember viszi vissza a kártyát.
A legtöbben ugyanis nem értenek hozzá eléggé.. :)

http://www.flickr.com/photos/sansphoto/ - https://www.instagram.com/alxreedxx/

(#34) fagy53


fagy53
(PH! nagyúr)

Jó kis írás, bár lassan idejétmúlt. Az RV770-es magok kifogyóban úgyhogy nem kell sokat szenvedni a Force3D ezen termékével.
A bevezetőben említett 6600GT AGP-s kártya első változata volt keményen gyári hibás, a következők már az átlagos meghibásodási szintet hozták. Nekem 7300GT-m volt Inno3D és a 94%-os GPU tuning ma is emlékezetes számomra, ma is működik ez az AGP-s kártya.
Az szinte biztos, hogy 5770-es VGA-t nem a Force3D-től fogok venni, bármennyire is kedvező lesz az ára. :D

(#35) hhx


hhx
(tag)

Nekem egy Gigabyte 4850-em van, amin Zalman venti van és sajnos ezen sem lehetett szabályozni a fordulatszámot. Vettem is rá inkább egy Accelero S1-et meg egy 12 cm-es ventit aztán egyből csend lett a gépben.. :D

(#36) sasa134


sasa134
(PH! addikt)

Kb másfél éve kifogástalanul működik a gépemben egy Inno3D 9600GT, nyúzva van rendesen...
Lehalt már a kezemben többféle VGA is, de Inno soha.

Ilyen is van.

Fuji X

(#37) Zsonti


Zsonti
(újonc)

Nekem is volt már nem egy Inno3D kártyám kezdve a Geforce2 szériától az 5900-ason keresztül a 8800GT-ig és általában mindegyik megadta magát garancia idő lejárta előtt de ezért soha nem haragudtam. Sőt örültem neki. :DD Így mindegyiket ki lehetett cseréltetni garban. És általában már azokat a modelleket nem lehetett kapni, szinte mindig egy újabbat kaptam, amit vagy megtartottam vagy eladtam vagy beszámítattam (inkább az utóbbi). De van ellenpélda is mai napig működő 7800GT, igaz ez referenciakártya volt. :D

phmegbizhatosag.atw.hu

(#38) arpii


arpii
(fanatikus tag)

Hát én nemtudom mennyi köze van ennek a gyártónak az Inno3d-hoz.
Én az inno céggel már réges rég elkezdtem. A legelső, egy innovision savage 4 16mb-os vga kártya volt, mai napig tökéletesen üzemel. A következő gépfrissítésnél inno3d geforce2 mx 400-ra váltottam (a fekete nyákos). Szerencsétlen, egész életében húzva ment, plussz hátulról is kapott hűtést. Tökéletes állapotnak örvend mind a mai napig. Jelenleg egy inno3d geforce 6600gt 3. gazdája vagyok. Soha nem volt vele probléma (valószínűleg a zalman hűtésnek köszönhetően). Én mindig meg voltam elégedve az inno termékeivel. Ha ez a cég valóban kapcsolatban áll az inno3d-vel, szerintem nagy szégyent könyvelhetnek el. (Azt azért megjegyezném, hogy lehet pont neked jutott egy selejt belőle.)

(#39) hejesírásó


hejesírásó
(őstag)

inno anno a 6xxx szériánál jó ár érték arányos volt ha jót fogtál ki még tuningolható is egy pöccintéssel szval az innonak bár nem jó a megitélése voltak jó dobásai.

köszönjük a tesztet!

(#40) Apone33


Apone33
(PH! addikt)

Első ránézésre kicsit, "gagyi"-nak néz ki, a hűtése, de am nem olyan csúnyácska. ;)

Play Hard!!!

(#41) Rhino666


Rhino666
(őstag)

A kínai kondi is teszi a dolgát, 2-3 évig nincs is gond vele amíg el nem kezd kiszáradni. :U

SilentSound.hu - a legmodernebb zenekari próbatermek Szegeden

(#42) Killing válasza Yutani (#7) üzenetére


Killing
(PH! addikt)

Nekem jelenleg egy HD 5770-em van, állandóan 50%-on pörög a ventije (én állítottam így be), de még így is kellően hűt és nagyon csendes.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#43) DraXoN


DraXoN
(őstag)

Úgy tudom a Force3D az Inno3D Atis divíziója.
[link] (most csak ezt találtam)
Meg is van hol olvastam anno róla:
[link] (PH!s cikk ahol megemlítik még a legelején)

The human head cannot turn 360 degrees... || Siemens A35 -> Siemens C55 -> Alcatel OT556 -> Flying F996 -> Nokia 5230 -> Sony Xperia P -> Sony Xperia Z1 Compact -> Lenovo K3 Note -> LG v20 || FX8320; Rx470; 16GB; 240GB; 2x1TB

(#44) RyanGiggs


RyanGiggs
(őstag)

Nekem "MSI" 4850em van, és csak ajánlani tudom! :K
Ez egy nagyon megbízható márka.
Hogy miért?
-Bő 1 éve használom, és még semmi baja
-Van rajta manualisan állítható venti
-Működik a PowerPlay, 2D-ben 500/490

Negatív: -nem tudok vele beszélgetni :O

(#45) sz.mich válasza Löncsi (#6) üzenetére


sz.mich
(tag)

Pontosan. Ránézésre én sem látok arra utaló jelet, hogy ez egy gagyi kártya. Vigyázni kell nagyon... de legfőképp informálódni. :K

Csak kp., az ár fix.

(#46) aram01


aram01
(PH! nagyúr)

köszi az infókat :K

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#47) cowboy_bebop


cowboy_bebop
(őstag)

Végigolvastam a cikket, de szvsz. nem szabad egy egész szériát, sőt egy egész gyártót leírni egyetlen hibás kártya miatt.

Én nyugodt szívvel vennék Force3D-t.

[ Szerkesztve ]

(#48) vsgaborr11


vsgaborr11
(fanatikus tag)

Nem vennék ilyen kártyát,már csak a gyártó honlapja alapján sem(Sapphire,ha már ATi-t veszek)de az is lehet,hogy hibás kártyát vettél.

[ Szerkesztve ]

Zune HD 16 GB, és Nintendo Wii eladó, privát üzenetben érdeklődj!

(#49) Yutani válasza cowboy_bebop (#47) üzenetére


Yutani
(PH! nagyúr)

Vennék én is Force3D-t megint, de csak a referenciára épülő terméküket. Sejtem, hogy ha az lett volna a dobozban, a mai napig itt lenne nálam.

Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad

(#50) Guszty81


Guszty81
(kvázi-tag)

Én anno (asszem 2005 őszén) vettem egy Inno3D 6600GT 128Mb AGP-s kártyát (amit a cikkben is említenek). már elmúlt 4 éves, de még mindig tökéletesen működik, soha semmi baj nem volt vele!!! Úgyhogy én is azt mondom, hogy 1 hibás kártya miatt nem kell leírni az egész céget, ez minden gyártónál előfordulhat... max kisebb aránnyal. :)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.