Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
Hali grat a fogyáshoz és az iráshoz. Annyit tennék hozzá nekem a hobbi kondi miatt volt baj jo étvágy és nem mindig jo kaja, mivel sok egyébb elfoglaltságom van nekem nem megy a számolgatás, föleg hogy annyira vegyesen étkezem képtelenség. Szoval egy kis rávezetéssel (egy edzö irása) után jöttem rá, ha annyit eszem, hogy a következő étkezésre pont meg éhezem, akkor az nem lehet sok, és persze normális kajával. Ezt ajánlom másnak is akinek földön kivüli a kaloria számolgatás, egy idö után saját magadtol rá érzel mennyi az elég. Hozzá teszem lehet hogy van akinek ez kevés mert akkora a baj, de sok embernek már ez is elég lehet. Ehez is kell elhatározottság, tartás, stb es lesz látszata, föleg ha mozog mellé az ember. 👍
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tavaly 44 kg-ot fogytam 9 hónap alatt. Mivel sokan kérdeztétek, ezért leírom, hogyan sikerült ezt elérnem.
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest