- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
először is: vao. le a kalappal
másodszor: köszi az írást, foglalkoztat a téma, mert kezdi elérni az ingerküszöbömet a súlyom, és lassan kezdeni kellene a témában valamit.
középiskolából elballagva 60 kiló voltam, ami kevés volt, beesett volt az arcom, stb. most, 14 évvel később 99,9 kg vagyok, ami jól hangzana, hogy nem "1 mázsa", de mindannyian ismerjük a marketingesek eme trükkjét, szóval tizenpár év alatt 40 kilóval lettem több, ami sok.
az üzemorvos szerint is, akit két évente kötelező meglátogatni és mindig elmondja, hogy ne hízzak többet (bár ő meg ránézésre 180 kiló, szóval kissé hiteltelen tőle a dolog)nem ígérem, hogy az írásod hatására meg fogom változtatni az életem, mert mindannyian tudjuk hogy ez hazugság lenne, de ha mégis, akkor lesz honnan kiindulnom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged