Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
üzenetére
visszakanyarodva a topik témájához: kicsit elterjed ez a gyerekpóráz és több gyereket lehet látni majd a városban pórázon, mint kutyát
főleg, hogy itt is hasznosnak bizonyult, mert kicsit ment volna még az egyik balra aztán elüti a szabálytalanul átkelő rolleres, vagy biciklis... -
mephi666
nagyúr
válasz
üzenetére
én ilyet élőben is láttam, hogy 3 gyereket terelgetnek pórázon
oké, hogy elsőre komikus, de belegondolva sokkal jobb, mintha a 3 gyerek szaladgálna 4felé... -
mephi666
nagyúr
na igen, a harci kutyát alapból tiltani kéne mindenhonnan
ismerősöm erre is azt mondaná, hogy "itt se a kutya volt a hibás" és tiltakozna az altatás ellen... én azt vallom, hogy amelyik kutya ilyet tesz, azt azonnal ki kell vonni a forgalomból
ember >>>>>> kutya (ezzel se értenek egyet a begyepesedett agyú kutyatartók, akik kb egy szinten kezelik a kettőt) -
mephi666
nagyúr
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
jó szaglása lehet, ha ekkora szélben ilyen messziről ki tudta szagolni a félelmét...
-
mephi666
nagyúr
dobhatnál egy linket... ilyet találtam, ahol fater oldja meg bicskával a helyzetet ...kutyabolond ismerős azt vallja, hogy "soha nem a kutya a hibás, mindig az ember a hibás... itt is a postás, hogy nem kezelte megfelelően a helyzetet..." ...ebben a videóban is tényleg a gyerek lehetett a hibás, biztos hergelte már 300 méterről a dögöt

-
mephi666
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
igen... köztudott, hogy a farkasok félnek a tűztől, a kutyák pedig azoknak a leszármazottai

-
mephi666
nagyúr
felénk is tele van a város nagyon öntudatos kutyatartókkal... párszor séta közben félig már készültem hasonlóra, hogy ha a póráz nélkül rohangászó "nem bánt" zsebdög odaugrik a fiunkhoz, akkor hasonlót fog kapni, mint a videóban... asszony mondta is, hogy "hú, mit kapnál ezért a kutyatartóktól" ...rohadtul nem érdekel... inkább repül a jószág egyet, minthogy a maradandó egészségkárosodás esélyét is megadjam

ui: egyébként nincs bajom a kutyákkal, de mindennek megvan a helye/ideje/módja... pl panelban nem tartanék soha kutyát (még kicsit sem) és közterületen nem sétáltatnám póráz+szájkosár nélkül... (ami elvileg kötelező lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
főleg, hogy itt is hasznosnak bizonyult, mert kicsit ment volna még az egyik balra aztán elüti a szabálytalanul átkelő rolleres, vagy biciklis...
ismerősöm erre is azt mondaná, hogy "itt se a kutya volt a hibás" és tiltakozna az altatás ellen... én azt vallom, hogy amelyik kutya ilyet tesz, azt azonnal ki kell vonni a forgalomból