Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- Asszociációs játék. :)
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Kisgépkezelő #9 üzenetére
Szerintem szinte bármilyen hajtógázas spray hatásos pillanatnyilag. Dezodor, hajlakk stb. az meg legálisan lehet nálad...
-
törölt tag
Nálunk egy gyalogos túra-futókirándulás 30. kilométere körül kérdezték a ponton, hogy bírja a kutyánk. Összenéztünk... nem a mi kutyánk. Azért összesen úgy 25 kilométeren át jött velünk. Többször is úgy látszott közben, hogy sikerült elhessegetni, de mindig felbukkant. Mint Falloutban a pariah dog.
Akármennyire szeretem őket, a póráz nélkül szabadjára engedett állatokkal mindenféle probléma lehet. Ebből a videóból is úgy látszik nekem, hogy a kutya nekiment a postásnak, és ő reflexből arrébbrúgta. (Nem az, hogy szánt szándékkal belebikázott a kiskedvencbe, mint amire a címekből számítottam volna.)
[ Szerkesztve ]
-
eldiablo
addikt
Egyszer túraútvonalon nekünk rontott három középtermetű kutya. A barátnőm retteg a kutyáktól, szóval ő még gyengítette is a helyzetünket, de szerencsére van tapasztalatom kutyákkal, így sértetlenül megúsztuk. Nem kívánom senkinek a szitut.
Megértem a postást. A volt szomszédom csivavája rendszeresen megtámadott. Elsőre én is felrúgtam, de az nem tántorította el. Le kellett dominálni, abból értett.
Valaki írt dezodort. Tapasztalatból írom, az nem ér sokat, inkább a hajlakk, vagy paprika/bors spray
Praktikerben vettem túrázáshoz 2 flakon paprika spray. 2100Ft volt talán darabja.Amúgy meg mi a ló***ért engedi el a kutyáját bárki? Az hogy nem bánt a kutya, az egy vélemény, nem egy tény. Mondom ezt úgy, hogy kb 20 évig tenyésztettünk kutyát, a Yorkshire terriertől a pit bullig van tapasztalatom a kutyákkal. A Pit még meg van, Igornak hívják.
-
Gargouille
őstag
válasz Kisgépkezelő #95 üzenetére
Ami - mint az ábra mutatja - megalapozott volt.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
mephi666
nagyúr
válasz Kisgépkezelő #95 üzenetére
jó szaglása lehet, ha ekkora szélben ilyen messziről ki tudta szagolni a félelmét...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
törölt tag
válasz Kisgépkezelő #99 üzenetére
Remélem, azért elaltatták azóta ezt a kutyát, hogy ne legyen több alkalma "barátkozni". Ja látom a címet, előbb csak a piros linket és videó elejét néztem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airpods Pro 2 (2023) USB-C - Újszerű, garanciával, akár beszámítással
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- HP Elitebook 850 G7 I5-10gen 32GB Ram 256GB SSD
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- Lenovo ThinkVision T24d-10 LED IPS Monitor, 24", WUXGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest