Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Egyszer túraútvonalon nekünk rontott három középtermetű kutya. A barátnőm retteg a kutyáktól, szóval ő még gyengítette is a helyzetünket, de szerencsére van tapasztalatom kutyákkal, így sértetlenül megúsztuk. Nem kívánom senkinek a szitut.
Megértem a postást. A volt szomszédom csivavája rendszeresen megtámadott. Elsőre én is felrúgtam, de az nem tántorította el. Le kellett dominálni, abból értett.

Valaki írt dezodort. Tapasztalatból írom, az nem ér sokat, inkább a hajlakk, vagy paprika/bors spray
Praktikerben vettem túrázáshoz 2 flakon paprika spray. 2100Ft volt talán darabja.Amúgy meg mi a ló***ért engedi el a kutyáját bárki? Az hogy nem bánt a kutya, az egy vélemény, nem egy tény. Mondom ezt úgy, hogy kb 20 évig tenyésztettünk kutyát, a Yorkshire terriertől a pit bullig van tapasztalatom a kutyákkal. A Pit még meg van, Igornak hívják.

-
törölt tag
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Nálunk egy gyalogos túra-futókirándulás 30. kilométere körül kérdezték a ponton, hogy bírja a kutyánk. Összenéztünk... nem a mi kutyánk.
Azért összesen úgy 25 kilométeren át jött velünk. Többször is úgy látszott közben, hogy sikerült elhessegetni, de mindig felbukkant. Mint Falloutban a pariah dog.Akármennyire szeretem őket, a póráz nélkül szabadjára engedett állatokkal mindenféle probléma lehet. Ebből a videóból is úgy látszik nekem, hogy a kutya nekiment a postásnak, és ő reflexből arrébbrúgta. (Nem az, hogy szánt szándékkal belebikázott a kiskedvencbe, mint amire a címekből számítottam volna.)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Szerintem szinte bármilyen hajtógázas spray hatásos pillanatnyilag. Dezodor, hajlakk stb. az meg legálisan lehet nálad...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért összesen úgy 25 kilométeren át jött velünk. Többször is úgy látszott közben, hogy sikerült elhessegetni, de mindig felbukkant. Mint Falloutban a