Hirdetés

2022. augusztus 9., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Flatron710


Flatron710
tag

Várom azok véleményét, akik esetleg már huzamosabb ideje használják ezt a készüléket! Vagy akik csak költséghatékony MP4 lejátszó beszerzésén törik a fejüket!

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

(#2) jezzmin


jezzmin
újonc

Szia! ;)
Én éppen mp4-et keresek (mivel pár hónapja tönkrement az mp3-mam), és ráakadtam a cikkedre erről a bizonyos Alcor Zed márkájú készülékről.
Tulajdonképpen elsőre egy másikat néztem (biztos amúgy Te is találkoztál vele, amint emlitetted fent; alaposan körülnéztél a témában a neten), de aztán gondoltam megnézek mást is,.. s végül ezen az oldalon kötöttem ki.
Lenne pár kérdésem.
1. Mivel már nálatok ( az "asszonykáddal":), ahogy írtad) már használatban van, érdekelne az hogy tényleg olyan jó és tökéletes, ahogy a fentiekben elhangzott?
2. Videót is lejátsz, ha sikerül azt megfelelő formátumba hozni?
3.Nem recseg a hang, ha diktafont használsz?
4. és a legfontosabb: Hogy jutottál a készülékhez??
Mert, ha tegyük fel , meg szeretném venni (nem akarok dupla költséget ..pl.házhozszállítás, + egyéb térítések), érdeklődjek utánna üzletekben?

(#3) nemb


nemb
újonc

sziasztok

tudna nekem valaki abban segíteni, hogy miért nem tudok az alcor zed lejátszóhoz kapott konvertálóval dülőre jutni, mindig eljut 99%ig és ott megáll a tudomány. :B

(#4) mrncia


mrncia
újonc

Üdv!

Nekem egy 2 GB-s készülékem van. Állítólag lehetséges a firmware frissítés, de még nem sikerült megtalálnom a lehetőséget.
Azon kívül, ha beleteszem a microSD-t, akkor lefagy. Valamit rosszul csinálok?

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.