Hirdetés

2020. augusztus 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Cadal


Cadal
(őstag)

A tartósságra kihegyezett ketyere gusztusos kültakarójának ipari dizájnjához remekül passzol annak anyaga, hiszen stramm fémről van szó.

:D Made my day!

(#2) King Unique


King Unique
(félisten)

Ez az IESU317 külső SSD dizájnra kb. ugyanaz, mint a HC660 külső HDD, vagyis az különösebben nem újdonság. Az viszont pozitívum, hogy MLC-s és az adatlapja alapján a TRIM, vagyis USB-n az SCSI UNMAP is támogatott. A 435/400 MB/s olvasás/írás viszont nem nagy szám, ezek kb. USB 3.0-s értékek. Ahogyan az IUFU33 pendrive 140/80 MB/s sem, sőt az elég karcsú, pláne az USB 3.2-es felirathoz képest...

Apropó USB 3.2, újabban már így szokás nevezni a régebbi szabványokat és az azokra épülő eszközöket is a Gen 1, Gen 2 utótagokkal variálva...:D De az nyilvánvaló, hogy a cikkben szereplő két USB-s tárolóeszköznek valójában semmi köze nincsen a tényleges (Gen 2x2) USB 3.2-höz, ami a sebességeken is látszik. Sőt, a Gen 1 megnevezés is kissé pontatlan, mert az lehet 5 és 10 Gbps alapon egyaránt, ahol ezeknél az előbbi, vagyis az USB 3.2 Gen 1x1 (5 Gbps) lehet reális. De persze az a lényeg, hogy a dobozon és a specifikációban jobban mutat a 3.2, mint a 3.0, meg úgy vsz jobban eladhatók lesznek... :))

(#3) Akula válasza Cadal (#1) üzenetére


Akula
(őstag)

+1

az milyen anyag?
metallográfia tanárom most forog, szegény.

(#4) Synthwave válasza Akula (#3) üzenetére


Synthwave
(HÁZIGAZDA)

A fém valószínűleg valamilyen fém lehet. De ha egy jelzőtől beforog, akkor sok félbehagyott dolga maradhatott e földön.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#5) Dr. Akula


Dr. Akula
(nagyúr)

"140 MB/s-os szekvenciális olvasást és 80 MB/s-os szekvenciális írást várhatunk tőle"

Hát túlzásba biztos nem vitték...

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.