Köszönöm a leírást! Sikerült a telefonomat ww-síteni. Nekem régebbi rom-om volt, így a kibővített leírás segített. Egy külföldi fórumon úgy olvastam, hogy "repülő mód"-ba kell állítani a telefont, de úgy nem ment. Visszaállítva simán sikerült.
Köszi még egyszer!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ollie:] Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Rowon:] AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Essejó:] MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- [Re:] [bitpork:] Rawulf
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Útvonal
Fórumok » BLOGOUT » [Re:] [FireFox1996:] Asus ZenFone kínai / taiwani / nemzetközi rom csere - bármelyikről bármelyikreHozzászólások
verdeX
csendes tag
Szoszo94
őstag
Számtalan angol nyelvű, hasonló típusú leíráson és 4 óra szenvedésen vagyok túl, mire megtaláltam eme leírást éééés...SIKER!!! Ezer hála, imába foglalom a neved, KÖSZÖNÖM!
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
novger
tag
Nagyon csalódott voltam, amikor megjött a telefon és kiderült, hogy CUCC rom van rajta.
A leírásodnak köszönhetően sikerült rávarázsolni a WW romot!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
bidzsione
újonc
Helló! nekem az lenne a problémám ezzel, hogy a 14. lépésben a másolás már nem ment. A CMD-s módszer valóban nem ment, a telóval meg már nem tudok másolni semmit sehova mert nem indul el. droidboot és recovery elérhetők még. Tudok valamit ilyenkor csinálni?
Előre is köszi!
myk74
senior tag
Szia!Mindent sikerült megcsinálni,szépen végigfutott minden,de nem tudom frissíteni a ww romot.
Droidbootban szépen felismerte a telefont ,de ha frissíteni akarom a romot és belépek a recoverybe akkor nem listázza ki a dos-os ablakban.Mi lehet a hiba?
Köszönöm!
Nincs kéz Nincs csoki!
myk74
senior tag
Illetve a gyári fájlkezelő leáll,nem működik
!Factory reset után sem megy.
Nincs kéz Nincs csoki!
myk74
senior tag
itt egy kép az dos-os ablakról
az utolsó előtti sor mit jelent?
[ Szerkesztve ]
Nincs kéz Nincs csoki!
bejegyzés Asus ZenFone kínai / taiwani / nemzetközi rom csere - bármelyikről bármelyikre