Hirdetés

2023. február 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6) FerroChrom


FerroChrom
tag

Thunderzolee: Nagyon szépen köszönöm. :R

Az utóbbi időkben tényleg egyre többet gondolkoztam azon, hogy valamit kezdenem kellene a masinával, mert nem akartam a sarokba száműzni. Aztán átvillant az agyamon, hogy ez a gép a kompakt mérete és a fogyasztása miatt tökéletes lenne erre a célra.

Egy baj van még vele, ami megoldásra vár: a zaj. Valószínűleg a 8 év alatt egyszer sem volt belülről kitakarítva (kiderült, hogy 2001-ben gyártották) és a tápegységben elég rendesen felgyűlt a kosz. Emiatt elég hangos a tápegység ventilátora. Nem annyira, hogy ne tudjak mellette aludni, de sajnos meg lehet hallani, ha be van kapcsolva. Igazság szerint ki kellene cserélnem a ventilátort, de most lusta vagyok szétszedni. :)

dzsambo: Vírusirtó is van a gépen, csak elfelejtettem írni: jelenleg NOD32 teljesít szolgálatot a gépen. Amúgy mikor először feltettem a Win2000-et, akkor tényleg rögtön tönkrevágta egy vírus, így rakhattam fel újra. :W A második telepítésnél is felkúszott egy "parazita", de a NOD már le tudta irtani, így most nincs gond.

No Fate But What We Make - Nincsen végzet, csak ha magad is bevégzed (Sarah Connor) :: A Google nem a barátom. A barátait megválogatja az ember.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.