- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
d@vee
őstag
Jó kis olvasnivaló, gratula
Én leragadtam a számítógép szerelésnél, ezért érdekes volt látni egy fényképező "rehabilitálását". -
-
Na életre kelt, csak se akku takaró fedél se lencse köri műanyag, se vízálló tok. amúgy hibátlan. A lencse karcmentes. Mit kezdjek vele?
-
-
-
-
flash-
veterán
Ez igen!
nem semmi az ilyen szakember!
Többet ér egy ilyen szakember, mint 10 kandón végzett villamosmérnök, akik valahogy átpuskázták a fősulit, és most exceleznek, vagy cadban kattintgatnak össze-vissza napi 8 órában havi 400E nettóért... -
válasz
marositech #11 üzenetére
A fenét, mák + gányolás
Köszi@draco31 : Szakmai ártalom...
@.mf : Azért ha belecsattansz valamibe, akkor nem csoda, ha baja lesz... Az Sjcam -nál is fura volt, hogy annyira azért nem masszív. Mondjuk én a bringámra Canon kompaktot tettem, az csak lekapcsolt a rázós részeknél (akku kontakt), meg a stabilizátor hiánya miatt nem sok értelme volt
Az azért örvendetes, hogy ekkora csatt után egyben vagy
Kártya gondolom jól jött volna, ha kell a felvétel bizonyítéknak...
-
marositech
senior tag
Arany kezed van! Gratulálok!!!
-
.mf
veterán
Na jó, azon is valószínű egy autó hajthatott még át, miután széttört a védőtokja. Csak a sok mindent túlélő akciókamerás felvétel után nem gondoltam volna, hogy ennyire, még a kártya is...
Én nagy szerencsével és a védőfelszerelésnek hála zúzódásokkal megúsztam, egy hétre rá már bot nélkül sántikáltam. Motor rommá tört, gtk
Balkanyar, szemből refivel elvakítottak, kanyar után egy alig-kivilágított mezőgazdasági lassújármű, mire megláttam, már csak pár méterre volt -
-
.mf
veterán
"Nem volt ez egy nagy javítás - ugyan egy akciókamerának mindennapos működése, hogy leejtik, de"
A motorbalesetemben még az akciókamerában lévő microSD kártya is eltört
Frissen vett 64 GB-os, első útja volt, örültem ennek is, csak dagadjon tovább a kárlista
S ha már fényképezőgép, meg Olympus: a balesetkor a tanktáskában lévő Olympus EM5 ellenben továbbra is működik
-
Most telefonról nem tudok hosszan válaszolni, majd holnap
@fryskitt : Köszi, de nem
@SymbianOS : Kell kapcsoló? Talán van még. Meg én is ebayről rendelem
@MineFox : Találd ki, hogyan lehetne új füleket csinálni neki, meg pl. külső tápot. Nem nehéz, csak általában randa lesz
Külső akku rögzítéshez mindig jó az állványmenet...@lezso6 : Az is szép
Én 570is-hez vadászok szenzortot...
@Draco31: Megindultál a lejtőn?
-
Fryskitt
addikt
Profi vagy.
-
draco31
veterán
Újra jó kis leírás.
Az első 2 íráson felbuzdulva, én is csináltam már meg 1-2 gépet.
-
MineFox54
őstag
Szia!
Fujifilm S5700 gép feltámasztásához hogyan lássak hozzá?
Elemtartó rész sajna nem jó, eltörtek a rögzítői. 4 db AA elem kell bele. Mit csináljak vele? -
Rám is SJ4000+ feltámasztás vár, de 2db kapcsolóért nem utazok fel pestre esete áll fenn. Jól ellegóztál velük.
-
Nem is olyan bonyolult cuccok ezek.
Én anno egy Canon A510-et szedtem szét, a hirhedt error 18 hiba miatt, aminek még külön weblapja is van. Megjavítani nem sikerült, de a vaku kondijának az ujjaimon keresztüli kisütögetése felejthetetlen élmény maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Most egy felsőkategóriás tükörreflexes gép, és egy kínai akciókamera belseje tárul fel.
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest