- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Kamu AI ismeretterjesztő shorts videók
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcl
titán
-
d@vee
őstag
Jó kis olvasnivaló, gratula 
Én leragadtam a számítógép szerelésnél, ezért érdekes volt látni egy fényképező "rehabilitálását". -
hcl
titán
-
Kolondrum
félisten
Na életre kelt, csak se akku takaró fedél se lencse köri műanyag, se vízálló tok. amúgy hibátlan. A lencse karcmentes. Mit kezdjek vele?

-
Kolondrum
félisten
-
hcl
titán
-
Kolondrum
félisten
A gomb műár jó, de maga a műanyag amit megnyomok sérült és a semmit nyomom az egyikkel. Most töltöm ki a hézagot ragasztóval.
-
hcl
titán
-
Kolondrum
félisten
-
hcl
titán

Ez gányolás
Nem szakemberség kérdése.
Amúgy nem villamos, de van mérnöki végzettségem
Aki meg excelezik, az nem is igazi villanyosmérnök
CAD (NYÁK tervező pl.) már nem gáz. -
flash-
veterán
Ez igen!
nem semmi az ilyen szakember!
Többet ér egy ilyen szakember, mint 10 kandón végzett villamosmérnök, akik valahogy átpuskázták a fősulit, és most exceleznek, vagy cadban kattintgatnak össze-vissza napi 8 órában havi 400E nettóért... -
hcl
titán
Arany kezed van! Gratulálok!!!

A fenét, mák + gányolás

Köszi
@draco31 : Szakmai ártalom...

@.mf : Azért ha belecsattansz valamibe, akkor nem csoda, ha baja lesz... Az Sjcam -nál is fura volt, hogy annyira azért nem masszív. Mondjuk én a bringámra Canon kompaktot tettem, az csak lekapcsolt a rázós részeknél (akku kontakt), meg a stabilizátor hiánya miatt nem sok értelme volt

Az azért örvendetes, hogy ekkora csatt után egyben vagy
Kártya gondolom jól jött volna, ha kell a felvétel bizonyítéknak... -
marositech
senior tag
Arany kezed van! Gratulálok!!!

-
draco31
veterán
Most telefonról nem tudok hosszan válaszolni, majd holnap

@fryskitt : Köszi, de nem

@SymbianOS : Kell kapcsoló? Talán van még. Meg én is ebayről rendelem

@MineFox : Találd ki, hogyan lehetne új füleket csinálni neki, meg pl. külső tápot. Nem nehéz, csak általában randa lesz

Külső akku rögzítéshez mindig jó az állványmenet...
@lezso6 : Az is szép
Én 570is-hez vadászok szenzortot...@Draco31: Megindultál a lejtőn?

Már rég megindultam, több éve szerelgetek telefont laptopot pc-t, stb, a fényképezők eddig kimaradtak.

-
.mf
veterán
Na jó, azon is valószínű egy autó hajthatott még át, miután széttört a védőtokja. Csak a sok mindent túlélő akciókamerás felvétel után nem gondoltam volna, hogy ennyire, még a kártya is...
Én nagy szerencsével és a védőfelszerelésnek hála zúzódásokkal megúsztam, egy hétre rá már bot nélkül sántikáltam. Motor rommá tört, gtk
Balkanyar, szemből refivel elvakítottak, kanyar után egy alig-kivilágított mezőgazdasági lassújármű, mire megláttam, már csak pár méterre volt
-
hcl
titán
"Nem volt ez egy nagy javítás - ugyan egy akciókamerának mindennapos működése, hogy leejtik, de"
A motorbalesetemben még az akciókamerában lévő microSD kártya is eltört
Frissen vett 64 GB-os, első útja volt, örültem ennek is, csak dagadjon tovább a kárlista
S ha már fényképezőgép, meg Olympus: a balesetkor a tanktáskában lévő Olympus EM5 ellenben továbbra is működikJó, de ezzel nem baleseteztek, csak rosszul esett egy bringáról

Te egyben maradtál?E-M5 rulez

-
.mf
veterán
"Nem volt ez egy nagy javítás - ugyan egy akciókamerának mindennapos működése, hogy leejtik, de"
A motorbalesetemben még az akciókamerában lévő microSD kártya is eltört
Frissen vett 64 GB-os, első útja volt, örültem ennek is, csak dagadjon tovább a kárlista
S ha már fényképezőgép, meg Olympus: a balesetkor a tanktáskában lévő Olympus EM5 ellenben továbbra is működik -
hcl
titán
Most telefonról nem tudok hosszan válaszolni, majd holnap

@fryskitt : Köszi, de nem

@SymbianOS : Kell kapcsoló? Talán van még. Meg én is ebayről rendelem

@MineFox : Találd ki, hogyan lehetne új füleket csinálni neki, meg pl. külső tápot. Nem nehéz, csak általában randa lesz

Külső akku rögzítéshez mindig jó az állványmenet...
@lezso6 : Az is szép
Én 570is-hez vadászok szenzortot...@Draco31: Megindultál a lejtőn?

-
Fryskitt
addikt
Profi vagy.

-
draco31
veterán
Újra jó kis leírás.
Az első 2 íráson felbuzdulva, én is csináltam már meg 1-2 gépet. 
-
MineFox54
őstag
Szia!
Fujifilm S5700 gép feltámasztásához hogyan lássak hozzá?
Elemtartó rész sajna nem jó, eltörtek a rögzítői. 4 db AA elem kell bele. Mit csináljak vele? -
Kolondrum
félisten
Rám is SJ4000+ feltámasztás vár, de 2db kapcsolóért nem utazok fel pestre esete áll fenn. Jól ellegóztál velük.

-
lezso6
HÁZIGAZDA
Nem is olyan bonyolult cuccok ezek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én anno egy Canon A510-et szedtem szét, a hirhedt error 18 hiba miatt, aminek még külön weblapja is van. Megjavítani nem sikerült, de a vaku kondijának az ujjaimon keresztüli kisütögetése felejthetetlen élmény maradt.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mikrotik routerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Jövő héten New Yorkban gyújtja be a SpaceX a rakétákat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HGST Deskstar NAS 4TB HDD (100/100% kondíció) / SATA3 (6Gb/s) / 7200RPM / CMR // TÖBB DARAB!
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Retró számítógép hardver pakk egyben
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objektív
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 5G LTE új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő - Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / RX 570 / 16GB DDR4 / 256SSD + 500HDD
- Retro félkonfigok
- AKCIÓ! GIGABYTE B650M R7 7700X 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Jó kis olvasnivaló, gratula 

S ha már fényképezőgép, meg Olympus: a balesetkor a tanktáskában lévő Olympus EM5 ellenben továbbra is működik
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)