Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Blindmouse
üzenetére
csináld már azt, hogy a nickedtől eltérve, elolvasod és értelmezed a posztot is meg a hozzászólásokat is, mert fárasztó, hogy már másodszor mondasz épületes marhaságot.
annak ellenére sem mondtam, hogy linuxot xt-re, hogy van xt-re linux. azt mondtam, hogy tegye át a diszket egy modernebb gépbe, bootoljon rá egy linuxot, és amit nem tettem hozzá, mert úgy gondoltam, hogy mindenki számára nyilvánvaló, nem tudtam, hogy téged ebből a halmazból ki kell venni, hogy a rábootolt linux segítségével másolja fel a diszkre azokat a programokat, amikre szüksége van.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Blindmouse
üzenetére
Sajna nem megy... nem jöttem rá miélrt, van néha olyan, hogy nem tudja klónozni magát az NC... kiadom a fogadó gépen a parancsot a fogadáshoz, az várja a fájlokat, a master gép pedig próbálkozik a küldéssel, de egy kis idő múltán szól, hogy nem tudja átküldeni a file-okat... talán eltérő DOS verzió lehet az oka, nem tudom...
DarthSun! Tehát 1,2-es meghajtót elkezel 720-asként? hmm.. már megérte kiraknom a POST-ot, mert ismét tanultam valamit
Én úgy akarom megoldani, hogy egy Pentium1-be rakom be a HDD-t vezérlőstől, majd teszek be abba a gépbe egy SCSI HDD-t... kevésbé elegáns hogy floppy-ról/MFM HDD-ről indítom a gépet és DOS alatt már a SCSI HDD-ről át tudom másolni a kívánt játékokat, vagy legalábbis a Norton Comander-t, és utána már az XT-n is menni fog a párhuzamos porton az összekötés, egy kicsit szebb megoldás, hogy a SCSI HDD-n van/lesz egy Win98, éls a Pentium lapnál már be lehet állítani a Boot sorrendet, úgy hogy SCSI-ról indísa az Oprendszert, így bebootolva a windows 98-at, és ot már lesz hálózat is, így hálózaton keresztül közvetlen a nagy gépemről is tudom pakolászni az állományokat
-
bambano
titán
válasz
Blindmouse
üzenetére
idézet a posztból: "Aha, Norton Comandert lehet klónozni! Ami általában működik, de sajna nem mindig..."
az xt elég lassú ahhoz, hogy ne tudj soros porton dos driverrel adatot átvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Path of Exile (ARPG)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- OLED monitor topic
- Gyúrósok ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő