Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zohan
senior tag
van belőle eladó ha valakit érdekel

-
rupert
tag
Hát ideje volt végre a PC-sekre is gondolni. Az 1-et én is végigvittem vagy 5x és most a híren felbuzdulva lehet felteszem megint.

-
Ari18
őstag
Igen, nekem sokkal jobban bejött mint a 2. része. Az sem volt rossz, de ennek a vége nagyon komolyra sikerült. Nem mondok többet, majd rájössz magad.
Na igen, az 1. része az etalon máig számomra, verhetetlenre sikeredett vagy 15x végigvittem és még mindig van benne újdonság. -
Ari18
őstag
Nekem már volt hozzá szerencsém boxon. De pc-n lesz az igazi, ott is végigviszem. Nem is egyszer az tuti. Érdemes várni rá

-
Doki16
addikt
El sem tudom mondani, hogy már mennyire várom. Remélem hamarosan egy dátumot is közölnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Laza koronavírus topik
- Anime filmek és sorozatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na igen, az 1. része az etalon máig számomra, verhetetlenre sikeredett vagy 15x végigvittem és még mindig van benne újdonság.