- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
-
olbaidhun
őstag
Gémer kolléga! Maximálisan egyetértek veled. Igaz nekem ps-em van itthon és god of war fan vagyok (mostanában nem mardt időm multiplayerezni) de azért ez sem rossz.
-
Diablo18
senior tag
szép írás én is gémelgettem
pár évet de valahogy nekem olyanok ezek a játékok most már mind 1 kaptafára jönnek ki nincs benne fantázia:S de xbox tényleg nem rossz sőt én most szereztem 1 sony psp t elég jó attól hogy kis nintendo szerű az egész szép grafika semmi hangja és alig fogyaszt na meg viszem magammal amerre járok
és erre még elég jó játékok is vannak mert hát xboxra drága a lemez (nekem) legalább is meg semmi egyedi játék nincs rá szinte mind meg jelenik pc-re de én is toltam vele pár hónapot tényleg nem rosz bár nekem nincs plazma tvm de sima tvn is nagyon szép képet adott
-
Djuree
félisten
most láttam meg papa hogy van blogod
gondoltam elolvasom, szívemből szóltál
további jó gémelést, gears2-ben majd jól lealázlak ám
-
K3NZO
senior tag
Tetszett az írásod "játékos társ"
. Én battlefield miatt adtam el az asztali pcm és vettem helyette egy 360-at. Most Bad Companyzom.
Nincs menekvés az "ördogi körből"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged