Milyen telefont vettél? Ezen paraméter nélkül, nehéz konzekvenciát vonni.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
Milyen telefont vettél? Ezen paraméter nélkül, nehéz konzekvenciát vonni.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
Poco után, amoled kijelzővel,android 12-vel 100+ kamerával, közelségérzékelő mizériával ez egy Xiaomi 12 valamilyen. Eltaláltam?
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 20 Lite.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Volt egy prológus is
De, igen, Motorola Edge 20 Lite
Bocs, tényleg Erre most már csak azért is kíváncsi leszek, mert érdekel,hogy alakul az üzemidő. Kamerán sokat segíthet egy gcam. Meg kíváncsiságból lehetne vele fényképezni elmosódott papír holdat,hogy vajon feljavítja-e mint az a szégyentelen Samsung.
(#6) Luck Dragon válasza Jack Hunter (#5) üzenetére
Új foglalkozásba kezdtél , mint hold fotós ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Nem, dehogyis. Csak érdekelnek a műszaki tartalmú cikkek,és azt hiszem hogy a Mobilarénán olvastam épp,hogy kisebbfajta botrány van kialakulóban. A Samsung telefonjai az AI segítségével olyan részleteket varázsolnak az elkészült képekre, amik nincsenek is ott. Itt is van a cikk, erre: [link]
(#8) Luck Dragon válasza Jack Hunter (#7) üzenetére
Igen ezt olvastam itt is. Igazából ezen meg sem lepődők , mindegyik gyártónak van valamilyen “ alkalmi “ csalafintasága
bejegyzés Új mobil... 1. rész