Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
extasymajom
aktív tag
Akit érdekel a folytatás: kint a 6. rész.
-
FF23
senior tag
válasz
extasymajom #19 üzenetére
Akkor vegyük úgy, hogy ez csak a lázálmom, én így élném meg
Jó és tanulságos történetek. Ne hagyd abba
-
extasymajom
aktív tag
Az agyi defekt jellemző igen, de az alkoholt és a kábszert nem mondanám. Páran szeretnek hazárdírozni szerencsejátékkal de ez sem igazán jellemző. Azért nem olyan ez már mint a filmeken, hogy dől a lóvé meg a kokain a kurvák seggén.
Persze egy időben sokat lehetett keresni areptéren de akinek volt egy csöpp esze az nem verte nagy dobra hanem csendben elvegetált. Értem ez alatt, hogy a legtöbb nem vett mindjárt új mercit, vagy jaguárt. Bár konkrétan volt olyan eset, hogy egy nagyobb fogás után hárman is BMW-t vettek. Persze nem a legújabbat de akkor is na. Inkább arra gondoltam, hogy talán egy vagy két embert tudok akinek a sok pénzből megmaradt valamilye, vagyis jól tudott gazdálodni belőle, lakást venni vagy befektetni. A többieknél ahogy jött úgy ment is. Ma már sokkal inkább maszatolás az ami ott megy.Az öregek szinte mind kihullottak és nem volt idejük átadni a tudást az utánuk jövő szedetvedett bagázsnak. Így azok rutin és tapasztalat nélkül, összevissza lopkodnak amit tudnak. Szervezettlen útócsűrhe akik vagy belenyúlnak vagy nem.
-
FF23
senior tag
válasz
extasymajom #10 üzenetére
inkább csak negativ végkifejleteről hallok
Nem csodálom. Gondolom, hogy valmilyen agyi defekt elég sokaknál kialakul. Már maga a meló is elég megerőltető az időbeosztással együtt, aztán egész nap szajrét lesni, rejtegetni, kicsempészni, félni a lebukástól, majd otthon úgy lefeküdni, hogy vajon ma rárúgják-e az ajtót...
Felteszem -mivel pénz az van- megy az alkohol, a vidámító szerek, szerencsejáték stb. kinek mi. -
extasymajom
aktív tag
Akit érdekel a folytatás: kint az 5. rész.
-
gabe_
őstag
Durva
-
válasz
extasymajom #10 üzenetére
Magaval a tettel van problemam, nem a helyszinnel.
Ha valaki arrol meselne, hogy uszodai recepcioskent mennyit csencselt a szekrenyekbol a takaritokkal osszejatszva, ugyan ezt ereznem.
Azt is elismerem, hogy nalam mas elbiralas ala esik mikor valakinek a csomagjabol lopnak, mintha a postas auto tankjabol szivnak a gazolajat. Egyiknel gyakorlatilag magat az embert lopod meg kozvetlen, masik eset is valahol kicsapodik hosszu tavon, viszont nem egy bizonyos szemelynel, igazabol talan sosem tudni hol, ha egyaltalan kijon. Nem tudnam ezt most pontosan kifejteni, talan ertheto a dolog. Nem mindegy, hogy egy malev pilota zakojabol veszel ki 20 eurot, vagy egy malev gep festekebol lopsz el 20 euronyi mennyiseget, szerintem.
-
extasymajom
aktív tag
Majd arra is kitérek, hogy a postások mennyit loptak, de ettől függetlenűl igazad van.
Hidd el nem nagyon ismerek olyat akinek megmaradt volna valami, sokkal inkább csak negativ végkifejleteről hallok. De ilyen irományokat lehetne sok területről irni. Használtauto ipar, egészségügy, multik, temetkezés, és szinte bármi ahol rá vagy utalva másokra.Azért nem teljesen veszélytelen erről a témáról irni. Ne tudjátok meg hányszor fogalmaztam meg újra a szöveget, csak, hogy ne legyen gond belőle. Sok reptéri rakodó az életben is sűrű pali
.
-
Jo kis olvasmanyok ezek, a problema veluk, hogy a masik ember meglopasarol szolnak es ami a postas dolgot erinti, akar emberek munkahelye, elete is tonkremehetett annak a zsaknak az eltunesetol. Nagyon remelem, hogy akik ezeket elkovettek/elkovetik, legalabb 10 - szeres arat fizessenek erte majd az eletben minden eltulajdonitott centert/forintert es mas ertektargyert.
-
kmisi99
addikt
válasz
extasymajom #7 üzenetére
Végre! Már elvonási tüneteim voltak. Komolyan tényleg add ki valami kis kötetként ezt, tudom már írtam, de ez simán van olyan szintű.
-
Már vártam.
-
petipetya
nagyúr
Ezen az 5 literes befőttesüvegen jót nevettem.
-
thesound
addikt
Jo írhatna arról is, hogy mit tenne ő, ha repülővel kellenne utaznia.
-
EczkE
veterán
Johet meg!
-
extasymajom
aktív tag
válasz
freeknight #1 üzenetére
Igyekszem még egy pár részt összedobni.
-
freeknight
őstag
Végre új rész!
Új hozzászólás Aktív témák
lo -Azért, hogy milliomos legyél, itt is meg kell dolgozni. Semmit nem adnak ingyen, főleg itt nem.Kezdi JO a...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 14 Ciklus- 8GB/256GB (MRXV3MG/A) Éjfekete 2,5 év Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest