Hirdetés

2019. december 9., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21) hallador válasza .tnm (#14) üzenetére


hallador
(addikt)

Ugye tudod, hogy én még éltem, akkor és pontosan tudom mit írok le, mert átéltem azt amit most is épít a párt így 2019-ben?

Másfelől, ha már felelősöket keresel,

Én értem, hogy a magyar öntudat olyan mint a Vezúv amikor aktív, de Te hol olvastál olyat, hogy felelősöket keres valaki? Ezek a tények, amit a magyarok szinte minden alkalommal elfelejtenek, ha saját magukról van szó... Ez megtörtént, hogy ki a hibás, most nem fontos.... Max neked, meg nekem, mert hagy ne én fizessem ezt meg...

de forradalom (nem feltétlen véres) helyett, a könnyű/lusta utat választották és leléptek az országból... ;)

Jaja... Ha van kedved nyugodtan fizesd ezt. Én nem szeretném. Mert nem értek azzal egyet, hogy egy rossz világrend miatt azért szívjak, mert más nem akar. Ha már építek, akkor olyat építek aminek van értelme, nem olyat aminek nincs.. Ez ilyen...
- Nyugdíjasok támogatása a tanárok, és az Egészségügy helyett-
- az oktatás pontosan a kádár rendszer mintáját követi. ha éltél akkor látod, ha nem akkor nem.
- A fontos posztokban káderek jelennek meg, nem szakemberek, fontosabb az ideológiailag jól képzett tolvaj banda, mint a fejlődés.

Lehet, hogy szerinted, ez belefér, meg ez neked lelépés, de ha neked ez megfelel, akkor hajrá, a Te dolgod...

(#15) Kékes525

Még egyszer leírom, ezek a tények, nem szidás, aki akkor élt, az tudja, aki meg nem, az nem tudja. Senki nem keres felelősöket, az pedig egyenesen vérlázító, hogy szerinted a rendszer szintű lopásért nem tehet senki. (Az ellopom eladom a kocsmában, a leszívom a gázolajat, majs elhasználom, eladom. ) És azóta sem sikerült ebből kinőni teljesen.

Van akinek ez belefér, meg van akinek nem. Nekem nem.

[ Szerkesztve ]

[ Debian Stretch; Linux Mint , Ubuntu 19.10; Fedora 31, OpenSuse Leap 15.1]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.