Hirdetés

2019. szeptember 21., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) jeni


jeni
(nagyúr)

Egy jobb kamera beleférhetett volna. Az nem ment volna a vízállóság rovására. A szelfi része kimaradt ebből,az nem is gond ilyen kategóriás telónál.

XFX Pro 650W & Seasonic Prime Ultra 550 W Gold eladóak.

(#2) haxiboy


haxiboy
(addikt)

Most nem értem minek lehet csatlakozni az AP-khez ha amúgy csak HotSpotként használható a telefon??
Se böngésző, se e-mail kliens előbbi nem gáz de utóbbi azért hasznos lehetne...

Csatlakozz az EVE Online közösséghez : http://bit.ly/JoinEVEOnline

(#3) dz1989


dz1989
(aktív tag)

Az akku nagyon jó
De a Kamera katasztrófa

Remélhetőleg Nagyon durva harc lessz! Panasonic CM1 vs Nokia 808 vs Nokia 1020.(ehhez még egy kis idő kell) Légy bátor mint az oroszlán, de jámbor mint a dúká. Siemens mobilokat megveszek. Ha van eladó írj privátott.

(#4) borand


borand
(aktív tag)

Azt kihagytátok a cikkből, hogy 8/10-es önvédelmi eszköz, mert nyugodtan hozzávágható a támadóhoz.

(#5) Vesa


Vesa
(addikt)

Én már régen keresek egy normális buta strapafont, de egyszerűen nincs olyan, ami megfelelő. Senki nem gyárt. Pedig lenne ár igény, sokan vagyunk vele úgy, hogy nem akarunk kémszoftverek sokaságát, lehallgatásra, megfigyelésre alkalmas eszközöket napi 24h-ban magunkkal cipelni. Nekem a gombos verzió szintén mai napig jobban bejön, az üveglapon történő pötyögést nem tudom megszokni. Ugyanakkor az elvárható lenne, hogy a butafunkciókat maximálisan okosan tudja a készülék. Pl. a telefonkönyvet rendesen kezelje, meg lehessen adni kiegészítő adatokat is ne csak a számot és a nevet (sok ilyen telefonnál csak az utóbbi kettőt lehet). Kellene egy rendes kamera és zenelejátszó is, mert ezek hasznos funkciók a smart verziókban, de önmagukban buta dolgok, nem csúszna át tőlük a telefon öszvér megoldásba. Továbbá, nyugodtan el lehetne már felejteni a 2,4-es panelt, mert simán elférne ezeken a 3inch is (a cikkben szereplő telón is ha megnézzük, indokolatlanul vastag keret van a kijelző körül, és a telefon is lehetne még picit szélesebb, és máris beférne a 3inch panel).

Összegezve, nincs olyan telefon ami:
1. Butafon, 2. Strapafon, 3. Jó minőségű hangrendszerrel és kamerával rendelkezik, 4. Legalább 2,8/3inch-es kijelzője van, 5. A meglévő funkciókat lehető legprofibban tudja (telefonkönyv, naptár, stb.).

Úgyhogy vagy erős kompromisszumot köt az ember, vagy kénytelen a SmartSpy sz*rokat megvenni és root-olni, hogy kiirtsa belőle az 1984-es elemeket...Ha sikerül egyáltalán.

[ Szerkesztve ]

(#6) volandy válasza Vesa (#5) üzenetére


volandy
(aktív tag)

+1.
Érthetetlen egyébként, hogy miért nem gyártanak. Lehet dobálózni különböző százalékokkal, hogy kicsi rájuk a kereslet stb. Persze mert nincs. Lassan már 5" okostelefon sincs. Honnan tudják, hogy nem vennék meg a normálisabb nyomógombos telefont. Lehet, hogy meglepődnének a gyártók is, hogy mekkora sikert aratna egy kb olyan kaliberű "butatelefonnak" amilyet leírtál!

(#7) #81524480


#81524480
(törölt tag)

Múltkor kipróbáltam egy ehhez hasonló StrongPhone-t, az X2-t talán.
A 3G-nek és a WiFi modulnak körülbelül semmi értelme nincs, mert Opera Mini-t sem sikerült felrakni, az alap böngésző meg szinte használhatatlan.
Jó lenne már egy normális nyomógombos, még ha nem is strapafon, de valami használható... 8810 4G jelenleg a legjobb nyomógombos-okos szerintem.

(#8) lomposfarkas


lomposfarkas
(csendes tag)

Az előző X2 tipusból van nálunk a gyárban jópár. A wifi netmegosztást kipróbáltam, max. 2 Mb/s, szó szerint testközelből élvezhető, olyan gyengén sugároz (már el is felejtettem, milyen hátborzongató gyötrelem egy butafonon apn-t meg hasonlókat szerkeszteni) De a nagyobb baj az Evolveókkal, hogy aki ezeket megtervezte annak halvány lila fingja sem volt róla, mit kell, akár idősödő melósok kezébe adni. Ugyanis ahogy a régebbiekben is, a betűtipus az itt is látható kisméretű vacak, nem lehet növelni. Kontaktlistát csak a simkártyán keresztül lehet mozgatni, a szofvere is buta, de nem a tudatosan, letisztultan egyszerű, hanem az ostobán buta.

[ Szerkesztve ]

(#9) #81524480 válasza lomposfarkas (#8) üzenetére


#81524480
(törölt tag)

a szofvere is buta, de nem a tudatosan, letisztultan egyszerű, hanem az ostobán buta.

Sajnos igazat kell adnom, a szoftver borzalmas. :(

[ Szerkesztve ]

(#10) volandy válasza #81524480 (#7) üzenetére


volandy
(aktív tag)

Neked van ilyen 8810 4G telefonod?

(#11) #81524480 válasza volandy (#10) üzenetére


#81524480
(törölt tag)

Nincs. :N

[ Szerkesztve ]

(#12) Vesa válasza #81524480 (#7) üzenetére


Vesa
(addikt)

Azért, mert ennek nincs értelme! Ha csak a nyomógomb hiányzik, arra vannak megoldások.

A classic telóknál viszont éppen az a lényeg, hogy nem kell net, nem kell böngésző, mert smart phone legnagyobb problémáját akarjuk kiküszöbölni, vagyis a magánélet teljes kiteregetését, megfigyelést, követést, naplózást.

(#13) darvinya


darvinya
(nagyúr)

Tetszene, de…:
-Nincs normális kamera, nem kell pixel bajnoknak lennie, de 8Mp és autó fókusz, stb
-Normális DC töltő csatlakozó, s nem microUSB izé, ami biztosan hamar tönkre megy, s még gyorstöltést sem bírja

SE k660i tudását belerakhatnák, s nem ezt a elcseszet SW klónozzák.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi MI A2 v9 Fekete… temetkezési vállalkozó lettem!

(#14) Mr.Grincs válasza Vesa (#5) üzenetére


Mr.Grincs
(addikt)

Igazad van, tényleg lenne rá igény nagyon. Nekem is kellene, valami nyomógombos okosság. vagy amúgy a régi klasszikusokat újra gyártani sem lenne marhaság.... Biztos nem tartana semeddig legyártani újra pl.: egy Nokia 5210-es telefont ami nagy kedvencem volt. Akár egy frissített kiadást is lehetne kamerával, színes kijelzővel korrekt üzemidővel és vinnék mint a cukrot.

 iPhone 7 128 GB jet black /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / Xiaomi Mi Band 3 / BMW E91 318D / Citroen C4 Grand Picasso 2.0 HDI MCP6 Exclusive

(#15) Taszillo válasza haxiboy (#2) üzenetére


Taszillo
(tag)

Megfejtés a Bluetooth megosztás. Gyenge wifi jel estetén jól jön hatótáv növelőként.

A kolléga megvádolta a nyomtatót öngyilkosságra való felbujtással: "Rendeljen cián patront!”

(#16) norbx


norbx
(aktív tag)

Én egy X4 et nyúzok a melóhelyen de ilyen átgondolatlan, használhatatlanságot súroló telefont még nem láttam.Éppen az 5. darabot kaptam mert 4 feladta a harcot.Akkumlátor meghalt, hangszóró meghalt stb.Szerintem nem igazán eltalált telefon.

(#17) volandy válasza #81524480 (#11) üzenetére


volandy
(aktív tag)

Mert a 8810 szerintem legnagyobb hibája, hogy ha becsukod a flipjét akkor megszakítja a kapcsolatot. Ha bluetooton beszélsz akkor nem tudod zsebre tenni a nyitott flipp miatt.

(#18) forgonati válasza darvinya (#13) üzenetére


forgonati
(őstag)

Miért nem vesztek egy N95-öt, vagy egy N73-at? Mindent tud amiről itt beszéltek... A kamerája a mai napig teljesen oké, már ahoz képest hogy "butatelefonként" használod. Jobb képeket lő mint némely olcsó mai MTK-s kínai szutyok. Nyomógombos. Kijelző szép. A töltője NEM microUSB. Megy bele SD kártya. Van BT, WIFI. Van 3G. Opera Mini felmegy és fut rajta. Tudom mert mai napig van egy ilyenem. Használtan lehet lőni ilyeneket szinte már gombokért. Esetleg egy új akku kellhet bele. Oké nincs gari, de ha egyszer újonnan nem lehet hasonlót kapni...

[ Szerkesztve ]

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#19) mmx233


mmx233
(csendes tag)

Régen láttam ilyen minőségű fotókat 😀
Amúgy pedig +1, normális régi telefont ma is vennének az emberek.

(#20) volandy válasza forgonati (#18) üzenetére


volandy
(aktív tag)

És ha útközben vagy és megakarsz nézni valamit az interneten akkor azt hogy csinálod?

(#21) jeni válasza forgonati (#18) üzenetére


jeni
(nagyúr)

Van N73 mobilom. Még kutyának sem kellett. Amúgy nem vagyok benne biztos,hogy jó képeket lehet vele lőni.
Aksit lehet még kapni bele.

XFX Pro 650W & Seasonic Prime Ultra 550 W Gold eladóak.

(#22) Vesa válasza forgonati (#18) üzenetére


Vesa
(addikt)

Sajnos egyik sem strapafon. N95 ráadásul kihúzhatós verzió, amit én spec nem szeretek. De tény, hogy jó példák voltak, mert ezeknek a tudása már bőven elég lenne, sőt, bizonyos szempontból még sok is.
Viszont van rendes hang, használható kamera -ami persze mai szemmel már így sem nevezhető jónak, de ahhoz képest, amiket képesek ma beletenni a classic telefonokba, mérföldekkel jobb-, és rendes méretű kijelző.
Egy továbbfejlesztett N73, strapa verzióban számomra tökéletes lenne. De nincs.
Használtan nem veszek telefont, mert nem túl higiénikus.

[ Szerkesztve ]

(#23) mmx233 válasza Vesa (#22) üzenetére


mmx233
(csendes tag)

Érdekes ez a higiénikus-e gondolat, sosem jutott eszembe bár van benne valami.

(#24) WynNyback


WynNyback
(tag)

Korábbi Evolveo modellekkel kapcsolatban igen lesújtó a vleményem. Egy bányaipari cégnél melóztam és egy évben igen sok Evolveo készüléket vásároltunk (30 darab körül). A kollégák poros piszkos néhol olajos környezetben használták alapproblémák voltak.

1. Halk. De nagyon. Sok kolléga kihangosítva használta. (Zajos környezetben pláne)
2. Nem bírja a strapát ami egy strapa telefontól elég ciki. Gyakorlatilag a nagy része egy éven belül megdöglött. (nem kapcsol be ki, szervíz visszaküldi egy hét múlva megint rossz)
3. A kijelzője is katasztrófa, napfényben olvashatatlan volt gyárban sem volt az igazi.

A cégünk nem is kísérletezett a márkával tovább Caterpillar telefonokat vettünk amik azóta is teszik a dolgukat.

Jobban jártok ha kerülitek a márkát.

A mobilarenás srácok nem tudnak strapatelefont tesztelni. Ahhoz gyár kell meg 40- 60 éves közötti kollégák akik tényleg arra akarják használni amire egy strapatelefont kell.

[ Szerkesztve ]

(#25) Mr.Grincs


Mr.Grincs
(addikt)

Anno elég sokat javítottam Evolve/Evolveo készülékeket..a zsalukő nyomógombos régitől kezdve egészen a "csúcs" érintősig...Hát tudnék mesélni ezekről is nem keveset....... Fillér 50-es kínai telefon a belseje, "jól" csengő eladható európai névvel, a vízállóságukról vagy az akku üzemidőkről meg inkább ne is beszéljünk. Rengeteg jött be javításra. Szoftveres támogatás nulla. A készülékek felhasználói jellemzően kőművesek, lakatosok, festők, stb. olyan emberek akiknek piszkos a kezük és a munkakörnyezetük is tele van porral, sárral, fémreszelékekkel stb. szennyeződéssel, amivel nincs is baj, hisz ezért vették ezt vagy ezeket a készüléket, hogy az ilyen dolgokat bírják, csakhogy ezek a készülékek nem bírják ezeket a melókat, úgy és ahogy elvárná az ember meg ahogy elképzelik. Maximum fél év, de persze ez nagyban függ a felhasználástól. A hangszóró és mikrofon nyílásokba az összes kösz belerakódik és eldugul stb. A fémmel dolgozó emberek telefonjainak a csengő hangszórója az összes fémreszeléket öszzegyőjtötte és szintén eldugultak, tönkrementek a csengő hangszórók. Ha a koszt megpróbálták lemosni a készülékről, mert ugye elméletileg vízálló, tehát lehet, meg így is promózzák... akkor meg beázott... A másik meg, hogy amiket összetörtek készülékeket követelték a javítását hisz ütésállónak vették, ergó úgy értelmezik, hogy ez armageddon, meg minden behatás álló... :DDD Nem!! Az ütésállóság az nem egyenlő a törhetetlenséggel. Ha már választani kellene, akkor inkább a CAT készüléket vennék (arról is tudnék mesélni)

 iPhone 7 128 GB jet black /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / Xiaomi Mi Band 3 / BMW E91 318D / Citroen C4 Grand Picasso 2.0 HDI MCP6 Exclusive

(#26) viharhozo válasza volandy (#6) üzenetére


viharhozo
(addikt)

Ja, nyilvan minden telefongyarto hulye, es egyik se veszi eszre, mekkora nagy kereslet lenne egy ilyen telefonra.

Amugy is rengeteg olyan dolog van ma a vilagon, amire lenne kereslet, de szandekosan nem csinaljak meg, mert csak.

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#27) volandy válasza viharhozo (#26) üzenetére


volandy
(aktív tag)

Nem hiszem hogy nagy kereslet lenne, de például az Energizer Hard Case H240S 8GB Mobiltelefonból nem tudom hogy mennyit hoztak be a telefonárusítással foglalkozó boltok, de nem lehet kapni sehol.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.