elég jól hangzik ránézek majd ,tesztet róla lehet ez veszem ,ha lehet fizetni vele ,meg applikációt felrakni autó táv indítás akár.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [King Unique:] Nagy tárolókapacitású (1 - 5 TB) 2,5" külső merevlemezek
- [Re:] Apple Airpods 2 - Sportautó fakeréken
- [Re:] Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
- [Re:] [lolller:] Mikor mehetünk bárhova?
- [Re:] [HussarF:] A nagy nyersolaj spekuláció - 2020 áprilisa, az olajpiac fekete hónapja
- [Re:] [ubyegon2:] Látóasszonyok topikja - avagy nem csak a covid mutálódik, hanem a covid topik is
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
A sima wifi verzióval nem lehet fizetni jelenleg, nem vagyunk a támogatott országok között google pay-nél ezen a téren.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

peterson1190
tag
A google kulcsszó "xda permanent proxy" múlt héten fizettem wifis verzióval revolut kártyával, hibátlan.
Van egy pár bugja pl. "Ok google"-re nem reagál, de ahogy nézem ez wear os szerte bugos.
Valamiért a csukló emelésre képernyó bekapcs gesztust magától kikapcsolgatja random időközönként.
A telefonhívás nagyon jó, néha hívás közben nem akar átálni az órára, eldobálja a Bluetooth-t mikor próbálom transzferelni.
3 napot röhögve kibír nálam, ha szoftveresen orvosolják a bugokat tökéletes.
3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra

storm3
senior tag
Te honnan rendelted?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” Xiaomi MI9T eladó: https://bit.ly/38bsWQ5
Ismerem, de annyira nem prio az órás fizetés, hogy használjam.
Nálam is bír 3 napot, nincs idáig bluetooth leszakadás sem hívásnál.
Néha a settings képernyő befagy, de egy kezdő képernyőre lépés megoldja.

peterson1190
tag
Ipon
3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra

besti
csendes tag
Angol nyelvű hírportálon azt olvastam Vodafone-nal működik.
"Cellular connectivity is limited to Vodafone customers in the UK, Spain, and Germany at launch, and you can pick it up starting today through Mobvoi’s website, Amazon, and some Vodafone websites for £329.99 / €359.99."
Aztán lehet ez változik a jövőben.
[ Szerkesztve ]

anathemaopet
tag
Azt hiszem meg kell várni amíg nálunk kipróbálja valaki a Telekomos esim-et...

törölt tag
én amazon.de láttam ott 110e itthon 150e-ért adják a jó magyarok.
Én még a gyártó oldaláról rendeltem a wifiset, mivel vállalják az adók megfizetését semmi extra nem jött arra az árra, 8 nap alatt ideért Kínából, ebből 3 volt a tényleges szállítás.
azért a 60€ felár a bluetooth verzióhoz képest szerintem sok (az alap verzió árának 20%-a). Mondjuk, akinek szüksége van E-simre, annak lehet, hogy megéri majd. Azért gyanítom, hogy ezzel már nem lesz meg a 3 napos üzemidő (talán a fele lesz a valóságban, bár a német oldal szerint 62 óra lehet).
Amúgy az órával fizetés a fenti hozzászólás szerint megoldható (én is megelégedve használom).
[ Szerkesztve ]

Duree
veterán
Már régen kinéztem magamnak, de vívódok ez és a Samsung között.
én samsungról váltottam Ticwatchra, igaz nem LTE verzió volt egyik sem. A Galaxy Watch 46 (az utolsó jó akksiidejű Samsung volt) nálam elment 4 napig, de az LTE-sek írták arról is, hogy max. 1,5-2 napig megy náluk. A Ticwatch alap 3 napot bír nálam (nem bántam meg a váltást Samsungról), de az LTE tuti kevesebbet fog majd, ha valaki ki is használja, így meg simán leesik az üzemideje a galaxy watch 3 szintjére. Meg ugye egyelőre kérdéses az is, hogy lesz-e majd kártyafüggetlen konstrukcióban ill. A telekomos Esimmel megy-e majd

storm3
senior tag
En is, active 2 vagy ez? :)
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” Xiaomi MI9T eladó: https://bit.ly/38bsWQ5
(#16) kortevilmos válasza peterson1190 (#4) üzenetére

kortevilmos
friss újonc
En ugy tudtam, hogy a mobil/oras fizetesek offline is mukodnek, es net eleres csak neha kell, hogy behuzzon ujabb X tokent a kovetkezo fizetesekhez (persze ha ezek elfogynak ujabb net eleresig akkor mar nem fog menni)
Tehat a kerdes: tudsz telefon kapcsolata nelkul is fizetni az oraval? Mert ha igen, akkor az a proxy az valoszinuleg nem is mindig kene hogy be legyen allitva.

Duree
veterán
Jelenleg kapható az Alzánál a nem LTE verzió 160 ezerért amit én nagyon soknak tartok.
Nekem inkább a dupla kijelzö miatt jönne be inkább mint a Samsung.
A nem LTE nekem a gyártótól rendelve direktben megállt 100-ból.

Duree
veterán
Az nagyon jó ár érte.
[ Szerkesztve ]
Most is 299 EUR náluk a wifi verzió, új regisztrálóknak szokott lenni 10% kedvezmény az első vásárlásra. Áfa és vám benne van ebben, DHL elkérte a számlát, de a feladó állja a költségekkel rám nem terheltek semmit. Más kérdés, hogy facebook hozzászólások alapján eléggé kifogytak most a készletekből.

lauter
csendes tag
Működik a Telekomos e-sim.
Az nem lehet, hogy annyi szív hiába!
Ez jó hír! Már csak az a kérdés, hogy az akksi hogy bírja, ha használod az LTE-t?

lauter
csendes tag
TicWatch Pro 4G/LTE
A proxy ahhoz kell, hogy engedélyezd a fizetést és regisztráld a bankkártyát, utána fogsz tudni fizetni kapcsolat nélkül is.
Én felraktam egy root-olt ROM-t, amiben a goggle pay már telepítve volt, regisztráltam (volna) a Revolut kártyát, beolvasta, de a Revolut visszautasította a regisztrációt azzal, hogy a root-olt ROM nem biztonságos.
A permanent proxy-s megoldás nekem eddig nem sikerült.
Vissza kellene raknom az eredeti ROM-ot de nem találok sehol.
Tudna valaki ebben segíteni? Esetleg egy TWRP backup-t megosztani az eredeti rommal?

Joe215
aktív tag
Nekem az Ipon -tól rendelve szállítással együtt 98500 -ban volt november végén a GPS verzió.
Az Alzánál akkor is 140 e. volt.

lauter
csendes tag
Most a TicWatch Pro 4G/LTE - 91eFt-ért rendelhető, szállítás 3-4 hét.
Hogy néz ki az akksiidő LTE-t használva?

lauter
csendes tag
Egzakt adatom nincs, de elmarad a várakozásomtól.
Naponta töltendő.
akkor sajnos a sejtésem beigazolódott, hogy az LTE nagyon eszi az akksit...
a sima GPS verzió nálam elmegy 3,5 napot (minden automatikus mérés bekapcsolva, üzenetek jönnek folyamatosan, északa csak theater mód bekapcsolva)
Ja várjunk csak, te most a Pro 4G-ről írod, amit írsz, vagy a Pro 3 LTE-ről? Csak mert a topic a Pro 3 LTE-ről szól, de látom, hogy te több hozzászólásban is a Pro 4G-t említed

lauter
csendes tag
Bocs, akkor eltévedtem. Az enyém PRO 4G/LTE.
Viszont az érdekelne, hogy valakinek megy-e a Google Pay Revolut vagy Curve kártyával itthon, nem a permanent proxy-val, hanem root-olt órán.
[ Szerkesztve ]
Ja, akkor értem a gynege akksiidőt. Ezek szerint ez nem a Pro 3 LTE-re vonatkozik. Akkor ennek a hazai működéséről továbbra sincs megerősített infó.
Nekem ugyan a Pro 3 GPS van, de nem rootolt és ezen a Permanent Proxyval megy a Curve és a Revolut kártya is. Amúgy a Permanent Proxyval kapcsolatban a legnehezebb a saját szerver létrehozása volt a Google Cloudon (ennek kb. 4-5x futottam neki - mindig elütöttem benne valamit - de a végére csak sikerült)
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- HP ProBook 450 G3 • ASUS X556U • HP Compaq 15 • hibásak • sérültek • indul/nem indul • i5 i7 • 8GB
- HP Elitebook x360 830 g6 hibatlan,karcmentes ,gari 2022.12 ho-ig.+ajandek HP taska.bp11 moricznal
- 2.5" tesztelt, hibátlan IDE (laptop) HDD-k vegyes méretben eladók
- 3 hetes! iPhone 12 Pro Max pacific blue 512GB olcsón!
- Játszogatós 1156 félkonfig (H55M-LE + Xeon X3460 (4 mag, 8 szál) + 8GB DDR3)
ingyenes kategóriában
- GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER GAMING OC 6GB GDDR6 192bit - Bontatlan, 3év garancia
- [ ÚJ ] GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 (GV-N166SOC-6GD) | ÁFÁ-s Számla!
- HP Pavilion, Presario, K061130B1 notebook billentyűzet - magyar
- Sony KDL-48W605B, Full HD, Smart LED TV
- IDE/ATA HDD-k eladók, 40GB, 80GB, 160GB