Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• llll

senior tag

válasz llll #20 üzenetére

...második benyomások:
    -5.1-es androiddal érkezett
    jelzett 1 elérhető fota frissítést, ami szépen le is futott
    tehát egyelőre van vmilyen szintű support is, úgyhogy talán a beígért 6-os android is tényleg érkezni fog
    -a 16GB ramból sztem kellemesnek mondható bő 12 érhető el, viszont nagyobb méretű játékokkal még ez is viszonylag hamar betölthető
    a blood and glory 1-2 nem indul el, a mortal kombat x, star wars: kotor, world of tanks, modern combat 4 zero hour viszont hasítanak rajta
    most éppen azon vagyok, hogy vhogy összehozzam az xbox360-as kontrolleremmel...
    (simán rádugva otg kábelre sajna nem működött)
    az alsó 3 virtuális gomb játék közben nem vesz el a kijelzőből
    ilyenkor felülről lefelé húzva hozhatók elő, ha szükség van rájuk
    -kamera: olyan tipikus 8 megapixeles kínai
    tehát gyári appal, minden beállítást automatán hagyva, kültérben napfényben sztem simán elfogadható, beltérben rosszabb fényviszonyok mellett viszont rohamosan romlik a minőség
    egyéb alkalmazásokkal és a beállításokkal szórakozva gondolom lehet rajta vmit javítani
    szelfi-függőknek jó hír lehet, hogy az előlapi kamera is 8MP-es
    az előlapon egyébként van 1 elrejtett, (gondolom) emiatt kicsit gyengécskének tűnő értesítő led is, ami tud különböző színű fényekkel jelezni különböző eseményeket és csak ilyenkor látható
    -gps: ha a qalcommhoz hasonlítva nem is pillanatok alatt, de azért 1 percen belül eddig talált jelet és egyszer sem veszítette el a néhány 10km-es próbák alatt
    legfrissebb sygic is fut rajta
    (ez nem olyan triviális, mert pl a zte v5-ön nem volt hajlandó)
    -akksi: semmi különös
    használva estére töltőre kell tenni, ha kicsit majd elül az újdonság varázsa, akkor sztem simán vinni fogja a 2 napot
    -összességében sztem korrekt kis telefon
    thl t6s-nél mindenképpen igényesebbnek mondanám, vhol talán a jiayu g2s-sel tenném 1 szintre minőségérzet szempontjából, a zte v5-től hajszálnyira elmaradva
    számomra egyetlen kérdőjel a tartóssága maradt ennek a viszonylag ismeretlen márkának
    ha nem döglik be néhány hónapon belül, akkor ezen az 50 dolláros áron egyértelműen az eddigi legjobb vételemnek tartom

Új hozzászólás Aktív témák