Hirdetés

2018. október 21., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30) PAtr0n


PAtr0n
(PH! addikt)

Végre összeraktad ezt a nagyon jó kis élménybeszámolót! Jó volt olvasni! Remélem egyszer kijutok erdélybe, akárkivel beszéltem odáig volt érte. Meg majd ha minden jól megy, jövőre találkozunk ezen az event-en, legalábbis remélem!

kokov:
Szerintem te nagyon jól illesz a jelenlegi kizsákmányoló liberális rendszerbe, dobjuk el a régi dolgokat, minden t cseréljünk újra pár éven belül.
Régen még más szempont alapján készült minden, és ez érződik még mindig ezeken a dolgokon, legyen az motor, háztartási gép, autó, vagy akár egy leveses tál. A régi gépek szépsége pont abban rejlik, hogy árad belőlük az, hogy élvezettel, lelkesen tervezték őket, nem sietve, a piaci verseny nyomása alatt. Ez nem jelenti azt, hogy nem voltak bakik, nem terveztek szarul, mert minden ilyen matuzsálemnek vannak olyan hibái, ami mai szemmel nevetséges. De a lényeg az, hogy ez nem szándékos volt anno, mert akkor még nem ismerték a tervezett elévülés/elavulás fogalmát.
Ha tőlem kérdezi valaki, a 80-as és még a 90-es évek gépei a a lélek, praktikusság, strapabíróság elvei alapján készültek, mondhatni a vevőorientáltság ott élte fénykorát. Az ezredfordulón meg megváltozott minden....

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.