Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kis Retro :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Hm, ezek szerint érdemes hétköznapra időzíteni Vajdahunyadot, h néptelen legyen: 3 évvel korábban jártam ott, ugyanígy du 4 körül - de vasárnap, és nagy tömeg volt.
Transzfogarasra viszont inkább kora reggel érdemes érkezni, akkor még nincs sor (mondjuk "köd" viszont könnyen, a felhők miatt)
-
gzbotii
nagyúr
Korrekt írás
Egy annyi, hogy Csíkszeredába, ra végződéssel én sose hallottam még (székelyföldi vagyok).
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Már vártam!
Lesz mit olvasni hazafelé! Csak a képeken futottam át eddig. Pont akartam kérdezni, hogy mivel készültek a képek, de a végén ott a válasz.
Köszönöm szépen!Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Francia91
veterán
válasz Fr@nkieWilde #4 üzenetére
Direkt odatettem a végére, hogy mivel készültek, mert "őskövület" létére szerintem ma is etalon...
Nem véletlen, hogy túrákra, veterántalálkozókra ezt hordom fotózni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
arelim
tag
olvastam egy szent őrültről, aki mz-vel megjárta izlandot...
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
-
Francia91
veterán
Fuvaros, ismerjük!
A Tátra-túrán velünk volt 2 napig2017-ben Pakisztán és Irán
2018-ban Magadánban volt[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
rigoberto
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen5 7535U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest