Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató 8+ kiló és 11cm vastag, mi az? Laptop!
- Teszt Ryzen 3 3250U teszt
- Vélemény Mercis kalandok - A könyv
- Teszt Játék egy és két CPU-val, AMD K10 alapokon
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Fire/SOUL/CD:] Windows 7 költöztetése HDD-ről SSD-re - Klónozó alkalmazások tesztje
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] SSD, laptop, beépítőkeret
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [mustang08:] Pályamódosítás felnőtt fejjel
- [Re:] [Diabolis:] Százezres V6-os! - Vajon túléli?
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Atmil:] Mennyire megbízhatóak az EKWB termékei.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
DeFranco
nagyúr
ez nem windows függő hanem driverfüggő. azt tudsz állítani amit a driver megenged, az ms-nek ehhez nem sok köze van.
találkoztam már olyannal, hogy ahány jack volt a gépen annyit tudtam úgy paraméterezni ahogy akartam (megmondam neki, hogy a mikrofon mostantól line in, a line in audio out az audio out pedig mikrofon, továbbá az előlapi mikrofon szimultán szól a hátlapi line innel mint audio)
meg láttam olyat is hogy kb. azt lehetett definiálni hogy mono vagy sztereo.

7
addikt
Ajánlok még mellé Voicemeeter Bananat, azzal tetszőlegesen variálhatod, hogy melyik channelre mit outputolsz.
Én pl. arra használom, hogy játékok streamelésekor ne hallatszódjon be a voicechat, ha nem akarom.

erer1000
őstag
volt nekem egy elég olcsó am2+ lapom ami szintén tudta azt hogy melyik jack mi legyen.
mostani VIA hangkártya alapból nem ilyen bőkezű, de nem zavar nagyon ez a hiány
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH

enginev3.0
félisten
G35 csatlakozója nehezen fér bele
Nekünk egy hangforrás kell, a film
Mondjuk kicsit aggasztó latencykről olvasni, remélem nem fog késni egyiken se a hang vagy ilyesmi
És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue ll WD 4/6/8/10TB HDD-k , SSD-k eladók!

Mokó
aktív tag
Külön kell élni,sajnos tudom miről beszélsz "hang" ügyben
szerk;már "ősöktől" külön
[ Szerkesztve ]

Kasya
nagyúr
Ohh. Nem is neztem, hogy nem 3,5-es csatija van.

enginev3.0
félisten
Jó, de azért ez olcsóbb volt mint egy ház
De tervben van, 5 éves terv
És anyagilag úgy megvagyunk viselve, hogy még lábazatot se tuttunk csináni, mer nincs mibül ll Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue ll WD 4/6/8/10TB HDD-k , SSD-k eladók!

Mokó
aktív tag
Nyilván,teljesen érthető.Nálunk is csak félig van kivitelezve,és ahogy mondod 5 éves terv.

enginev3.0
félisten
Igazából remélem 4. Most kötöm a második lakástakarékom 4 évre, és 4 év múlva lejár a már meglévő, így lesz némi kezdőtőke, hogy majd HITELBŐL tudjak venni valamit

Mokó
aktív tag
Életemben először én is hitelt kell felvegyek majd e célra,amit nagyon nem akarok.Viszont másrészről úgy vagyok vele,a nyugalom-békesség igazából megfizethetetlen.

enginev3.0
félisten
Bankok is így vannak vele, megfizethetetlen

Mokó
aktív tag
hát tényleg

nonsen5e
addikt
Ahogy már mondták, driver függő, de ha minden extra (dedikált hangkártya) nélkül használod a gépet, akkor a Realtek vezérlőpanelben meg lehet oldani, csak valami istentelen el van rejtve az a pár opció amit be kell hozzá pipálgatni.
「今が最高」

enginev3.0
félisten
De a g35 usb-s és abban van hangkartya

DeFranco
nagyúr
ja akkor értem szaravindóz mert nincs beépített klónozás usb-s hangkártyás perifériáról alaplapi jobbágy jackre

Urby66
aktív tag
Én találtam a windowsban erre beépített megoldást is ahol a két hangforrás mindig szinkronban marad. Nekem egy asztali hangfal és egy USB fejhallgató esetén tökéletesen működik.
Mind a kettő egyszerre szól, és ha kell a hangfalat kapcsolom ki-be. A fejhallgató meg folyton szól, de ez bekapcsolt hangfalnál nyilván nem gond.
És végül itt a megoldás.

enginev3.0
félisten
Megnézem majd ezt is

Iginotus
őstag
És olyat, hogy lehet csinálni, hogy ha az alkalmazás nem támogatja a hangkimenet változtatást, de én változtatni akarom?
Witcher és online TV mindkettő vagy csak a fülhallgatón szól vagy csak a hangszóírókon.
online tv szóljon a hangszórókból
Witcher fülesen.
Diablonál alkalmazáson belül is tudom változtatni hogy hol szóljon azzal működik rendesen.
Plug and Pray... :)

Iginotus
őstag

GhostManch
friss újonc
Valakinek más meg oldás?
[ Szerkesztve ]
bejegyzés 2 Hangkimenet 1 gépen