Hirdetés

2021. június 15., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23) Fehér Farkas


Fehér Farkas
senior tag
LOGOUT blog

Én kutyák nélkül nem tudok élni. És nem tudok hozzájuk kevésbé kötődni sem. Ilyeneket ne kérjen tőlem senki, mert képtelen vagyok rá.
Viszont az élet működését valóban el kell fogadnom, mert ez így fog menni a továbbiakban is akármit csinálok, 10 év. Fel kell dolgoznom és el kell fogadnom. Ezen még javítanom kell, mert nagyon durva mélypontok voltak, ez a cikk semmi ahhoz képest miket írtam privát csoportokban ahol szabad kéz van. Megijedtem saját magamtól is. Ilyen az mikor legtöbb éjjel a saját sírására ébred valaki, mert még mindig a kutyájával van álmában is. Mikor azt látom, hogy Elza fél és retteg és nem érti én miért nem mentem meg őt, én pedig megmozdulni nem tudok pedig meg akarom menteni, majd eltűnik és keresem sírva. Majd ő üldözött engem amiért nem mentettem meg. És ez csak az eleje...

De azok a hetek már elteltek, már nincs ilyen. Elfogadtam, hogy meghalnak. Ezt teszem most is, egyébként sem tudnék mást tenni. Én nem vagyok Gizgiz, nem hajtok bele százzal a szembejövő kamionba egy németjuhász miatt mint ő, annál jóval erősebb vagyok, ettől nem kell tartani. Az viszont nem fog menni, hogy reggel felkelek és gyönyörködök a napsütésben, a madárcsicsergésben és boldog vagyok a szép nagy kutyáimmal, mert minden tökéletes és gyönyörű. A nagy lóf#szt az, élőlények vagyunk egy végtelen nagy világban és az életünk csak egy szaros biokémiai folyamat aminek a vége az eltűnés, elkerülhetetlenül.
Nem kell félteni, erős vagyok, mosolyt meg örömöt is érzek és boldog is leszek majd, de a saját mentalitásomban. Régen sem voltam az idióta vihogó központi partiarc, inkább az elvonuló életen gondolkodó. Most megkaptam amin lehet gondolkodni, át is formál. Én akartam bölcs falkavezér lenni, akit az élet végigkarmol, a tapasztalat mardos, a hűvös szél borzolja ráncos homlokát, távolba tekint a lenyugvó napra, jön a sötétség és markolva a pórázokat megindul falkájával hazafelé. Ennek ez az ára.

Boldog vagyok, de ilyen. Mennem kell, mert várnak rám türelmetlenül és álmosan.

Elza és Mása emlékére, a falkavezér sír.

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.