Hirdetés

2019. november 12., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5) Peat;) válasza oriic (#4) üzenetére


Peat;)
(veterán)

Mint ha arról is cikkezte(te)k volna hogy Japánban az asztali konzolok kezdenek elhalt irányt képviselni furcsa mód, legalábbis az elődökhöz képest az érdektelenség világosan kimutatható. Így ők tényleg kakukktojások.
Viszont nincs 3ds-em de úgy tudom hogy játékidőben és maga játékmenetkidolgozásban vannak rá nagy kaliberű címek amik a megjelenést leszámítva sokszor túltesznek asztali konzolos játékokon. Talán ezért és az egyedi stílusú játékok miatt népszerű.

Az androidon lévő játékok nagyja szerintem nem kellene hogy kihívást jelentsen a normális kézikonzol játékoknak, de hasonló folyamat zajlik mint az mp3 lejátszók terén. Minden telefon lejátsza az mp3-at így nem is kell külön lejátszó, sokan már azt sem tudják mi az, vagy meg sem élték azt amikor még külön lejátszók voltak népszerűek. Minden telefonomnál kipróbáltam és mindegyiknél elszörnyedtem a minőségen egy minőségi lejátszóhoz képest(ami negyede árban egy csúcstelefonnak). Az emberek hajlandóak osztályokkal igénytelenebbek lenni az adott témában ha az könnyen elérhető és észrevétlenül hozzájárulni egy minőségi termék és szolgáltatási vonal kivéreztetéséhez, ez van!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.