Hirdetés

2020. augusztus 5., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) GeryFlash


GeryFlash
(addikt)

Playsation Vita? Az még van? És megéri rá fejleszteni? :U
Mármint nem trollkodásból, sajnálom hogy az okostelók kicsinálták a kézikonzolokat, de most komolyan, megéri rá fejleszteni, alig adnak ki játékokat, azok is marha drágák és kb senki nem veszi... Ha kijönne egy snapi 810-es-tegra k1-es kézikonzol szerintem lehetne sikere, hisz az ezer éves corte a9-cel is sokkal szebb grafikájú játékok vannak Vitára mint mobilra, akkor talán feltámadhatna a kézikonzol eladások

[ Szerkesztve ]

Több mindent, kevesebb semmit!

(#2) saelin válasza GeryFlash (#1) üzenetére


saelin
(veterán)

Nem a grafikával van baj, hanem hogy megváltoztak/átalakultak a játékosok szokásai. Senkinek nem kell +1 eszköz, amikor a mobilján is tud játszani. Ha otthon van, akkor meg játszik PC-n vagy konzolon. Régen nekem is volt GBA-m, de most csak akkor kellene valami handheld, ha ingyen adnák... Persze akadnak kivételek, de mint látni is lehet, ők vannak kevesebben.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#3) GeryFlash válasza saelin (#2) üzenetére


GeryFlash
(addikt)

Szerintem egyrészt ha a játékok nem lennének ilyen pofátlanul drágák akkor mennének, a grafikát arra értettem pedig, hogy legyen valami plussz, maiért az ember megveszi a konzolt +4-5 ezer Ft-ot játékokat (amik most 9-10 ezer...). Egy k1+2GB RAM kombó, playstation apival ps4 közeli grafikát ÉS játékmenetet lehetne hozni, arra lenne pár vevő szerintem. Ha megnézed, a mostani vitás játékok nincs messze egy x360-as játéktól (pl fifa). Ha 4-szereésre nőne a memória és kapna egy 6szor erősebb socot akkor kis kijelzőn HD felbontáson szép dolgokat ki lehetne hozni.

[ Szerkesztve ]

Több mindent, kevesebb semmit!

(#4) oriic válasza GeryFlash (#1) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

"okostelók kicsinálták a kézikonzolokat"

3DS mégis mocskos népszerű. Igaz elsősorban Japánban.

Live-Die-Respawn

(#5) Peat;) válasza oriic (#4) üzenetére


Peat;)
(veterán)

Mint ha arról is cikkezte(te)k volna hogy Japánban az asztali konzolok kezdenek elhalt irányt képviselni furcsa mód, legalábbis az elődökhöz képest az érdektelenség világosan kimutatható. Így ők tényleg kakukktojások.
Viszont nincs 3ds-em de úgy tudom hogy játékidőben és maga játékmenetkidolgozásban vannak rá nagy kaliberű címek amik a megjelenést leszámítva sokszor túltesznek asztali konzolos játékokon. Talán ezért és az egyedi stílusú játékok miatt népszerű.

Az androidon lévő játékok nagyja szerintem nem kellene hogy kihívást jelentsen a normális kézikonzol játékoknak, de hasonló folyamat zajlik mint az mp3 lejátszók terén. Minden telefon lejátsza az mp3-at így nem is kell külön lejátszó, sokan már azt sem tudják mi az, vagy meg sem élték azt amikor még külön lejátszók voltak népszerűek. Minden telefonomnál kipróbáltam és mindegyiknél elszörnyedtem a minőségen egy minőségi lejátszóhoz képest(ami negyede árban egy csúcstelefonnak). Az emberek hajlandóak osztályokkal igénytelenebbek lenni az adott témában ha az könnyen elérhető és észrevétlenül hozzájárulni egy minőségi termék és szolgáltatási vonal kivéreztetéséhez, ez van!

(#6) saelin válasza oriic (#4) üzenetére


saelin
(veterán)

De arra több játék is van, mint vitára. És az sem elhanyagolható, hogy a japánok szeretik a Nintendo játékait.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#7) GeryFlash válasza Peat;) (#5) üzenetére


GeryFlash
(addikt)

Teljesen egyetértek a második bekezdéssel :R

Több mindent, kevesebb semmit!

(#8) AAAgold


AAAgold
(senior tag)

ez élőszereplős videó? én azt hittem, ez egy szép cgi jelenet, amin azért látszik, hogy cgi :D

"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.